E.ON Hálózat applikáció budapesti és Pest megyei ügyfeleinknek

 
 
 

Egyszerű, könnyen kezelhető,
kényelmes és átlátható.

 
 
 

Töltse le és intézze ügyeit online

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ismerje meg és használja ki az E.ON Hálózat app összes funkcióját!

 
 
 

Hogyan tud regisztrálni és bejelentkezni az appba?Amennyiben Ön rendelkezik az eloszto.elmu.hu oldalon, vagy az ELMŰ Kft. Szolgáltatónál regisztrációval és budapesti és Pest megyei ügyfelünk, akkor ennek használatával bejelentkezhet az E.ON Hálózat alkalmazásba is, ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval. Ha Ön új felhasználó, kérjük, regisztráljon!

 1. A regisztráció első lépéseként kérjük adja meg a fogyasztásmérő azonosítóját, illetve a felhasználó azonosító számát.

 2. Következő lépésként adjon meg egy tetszőleges felhasználónevet és jelszót.

 3. Harmadik lépésként kérjük adja meg telefonszámát és e-mail címét, melyeken elérhetjük Önt.

 4. A bejelentkezéshez csupán írja be vagy a már meglévő, vagy a frissen létrehozott felhasználónevet, illetve jelszavát, majd koppintson a Bejelentkezés gombra.

 
 
 

Ezekkel a főbb funkciókkal találkozhat az appban!

 
 
 

Éves fényképes bejelentés

Budapesti és Pest megyei ügyfeleink éves mérőállásukat is megadhatják fényképes leolvasással, amellyel kiválthatják az éves személyes leolvasást.


Amennyiben szeretne éves mérőállást jelenteni, a bal felső sarokban található jelre, majd a menüpontok közül válassza ki a “Mérőállás bejelentése” menüpontot.

 1. A funkciót a „Fényképes leolvasás” gomb megnyomásával tudja elindítani.
 2. Ha még korábban nem fogadta el a fényképes leolvasásra vonatkozó megállapodást, akkor ezt vagy a beállítások menüpontban, vagy a funkció indításakor tudja megtenni.
 3. A fényképező gombra kattintva elindul a kamera.
 4. Pozícionálja a kamerát úgy, hogy látható legyen a mérőállás és a fogyasztásmérő gyári száma is. A „Fotó készítése” gomb megnyomásával tudja elkészíteni a fényképet, a „Fotó feltöltése” gombra kattintva feltöltheti a korábban készített képet. 
 5. Miután az összes jelölő kört bejelölte, az „Adatok ellenőrzése” gomb megnyomásával tud tovább lépni.
 6. Amennyiben Önnek a fenti lépésekkel sikerült fényképeket készítenie a mérőállásokról, ezen az oldalon a kamera ikon sárga színnel jelenik meg.

Abban az esetben, ha a vonalkód leolvasás sikertelen, tájékoztató üzenetet jelenítünk meg. A vonalkódot csak jól látható, sérülésmentes állapotban tudjuk beolvasni. A fényképet sikertelen vonalkód olvasás esetén is be tudja küldeni az „OK” gomb megnyomásával. 

A személyes leolvasást csak fényképpel és helyes értékkel válthatja ki.

 
 
 
 
 
 
Mérőóraállás alkalmazás - E.ON
 
 
 

Áramszünet értesítés

Alkalmazásunk segítségével mindig időben tájékozódhat arról, hogy mikor lesz a közeljövőben az Ön háztartását érintő tervezett karbantartás, mely áramszünettel is járhat.

 • A Beállítások menüpontban, az értesítések fül alatt jelölheti be erre vonatkozó igényét. 
 
 
 
 
 
 
Számlázás alkalmazás - E.ON
 
 
 

Áramhálózati hibabejelentés

A budapesti és Pest megyei elektromos hálózaton előforduló hibákat – például bármilyen, előre nem jelzett áramszünetet –  is jelentheti az alkalmazásunkon keresztül.

 

 • Hibabejelentéshez kattintson a Hibabejelentés menüpontra!

 • Áramszünet esetén válassza az Elektronikus hibabejelentést, minden egyéb problémával a Telefonos hibabejelentést.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy ha a szerelőink megállapítása alapján a hiba nem az áramszolgáltató tulajdonában álló berendezésből fakad, úgy az indokolatlan kiszállás költsége Önt terheli.

 
 
 
 
 
 
Ügyintézés értesítések - E.ON
 
 
 

Közvilágítási hibabejelentés

Amennyiben közvilágítási hálózatunkon észlel hibát, kérjük, jelezze felénk a “Közvilágítás hibabejelentőn” keresztül. Neve és telefonszáma mellett kérjük, adja meg a meghibásodott eszköz helyadatait is. Ezt a jobb oldalon található kék térkép ikonra kattintva teheti meg, vagy adja meg a lámpához legközelebb eső épület címét.  
 

Bejelentésével Ön hozzájárulhat a hiba mielőbbi elhárításához! 

 
 
 
 
 
 
Alkalmazas ügyfélszolgálati iroda kereső - E.ON
 
 
 

További funkciók

Területi Ügyfélszolgálatok

Abban az esetben, ha Ön engedélyezi a kapcsolat menüpont alatt az alkalmazásnak a helyadatok megosztását, akkor a Területi ügyfélszolgálatok fülön megtalálhatja az Önhöz legközelebb eső irodánk helyét és nyitvatartási idejét.  

Központi elérhetőségek

A kapcsolat menüpont alatt a központi elérhetőségek fülön találhatja a közvetlen telefonos kapcsolatot információs és bejelentő vonalainkhoz, valamint küldhet email üzenetet és megtekintheti levelezési címünket.

 
 
 

Töltse le az E.ON Hálózat alkalmazást!