Tudnivalók a mérőállás diktálásról

 
 
 

Mérőállás bejelentés applikáción keresztül

 
 
 
 
 
 

Tudta? Ez kiválthatja az éves leolvasást is

A fényképes leolvasás az éves elszámolás alapja és egyenértékű az elosztó éves leolvasásával.

Az új applikációnkat E.ON Hálózat néven találja meg a Play Áruházban vagy az App Store-ban.

Az alkalmazásban regisztrációt követően intézheti a mérőállás bejelentést.

 

Ha az eloszto.elmu.hu oldalon vagy az ELMŰ Hálózati Kft. szolgáltatónál van meglévő felhasználói fiókja, akkor azzal bejelentkezhet az E.ON Hálózat alkalmazásba felhasználóneve és jelszava segítségével.

 

Ha csak az egyetemes szolgáltató oldalán volt ügyfélregisztrációja (pl.: ker.elmuemasz.hu oldalon vagy az applikációban, az egyetemes szolgáltatónál), akkor kérjük, hogy regisztráljon az E.ON Hálózat alkalmazásban. Ennek első lépéseként adja meg fogyasztásmérő azonosítóját és felhasználó azonosító számát, majd válasszon felhasználónevet és jelszót.

 

Kérdés esetén keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén: 06 1/225 43 21, 06 20/30/70/ 459 97 22, info@aram.eon.hu e-mail címen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mérőállás bejelentés telefonon keresztül

 
 
 

 

Csak vezetékes telefonról hívható, ingyenes zöldszám:

06 80 202 938

 

Mobiltelefonról is hívható elérhetőség:

06 20/30/70 938 3838

 

A diktáláshoz kérjük, készítse elő 8 jegyű felhasználói azonosítóját, amit az áramszámla jobb oldalán, a vevő adatai alatt talál.

 

 
 
 

Mérőállás bejelentés online ügyfélszolgálaton keresztül

 
 
 

 

Az online ügyfélszolgálaton történő mérőállás bejelentéshez, kérjük keresse fel az online ügyfélszolgálatunkat és válassza ki a mérőállás bejelentés menüpontot. Ezt csak regisztrációt követően lehet intézni. Ha van már meglévő regisztrált fiókja, azzal beléphet, ebben nincs változás.

 

  • Regisztrált felhasználónév: tetszőlegesen választott szám- vagy betűkombináció, minimum 8, karakter hosszúságú.
  • Jelszó: hosszúsága minimum 8 karakter lehet. Szerepelnie kell benne nagy- és kisbetűnek, valamint legalább egy számnak és/vagy egy speciális karakternek, de a jelszó első karaktere nem lehet speciális karakter.
  • Fogyasztásmérő azonosító: a villamosenergia-számla harmadik oldalán, a középső blokkban elhelyezkedő 10 karakterből álló számsor.
  • Felhasználó azonosító száma: a villamosenergia-számla első oldalán, a középső blokkban elhelyezkedő 8 karakterből álló számsor.
  • E-mail cím: kérjük, olyan e-mail címet adjon meg, melyet aktívan használ, mivel a továbbiakban minden - az online ügyfélszolgálaton végzett - tevékenységről ezen e-mail címre küldjük visszaigazolásainkat.