Tervezett áramszünetek Pest megye és Budapest környékén

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Időről időre szükség van áram szolgáltatásunk szüneteltetésére, hogy biztonságosan kiépíthessük vagy karbantarthassuk villamos hálózatunkat. Ezt hívjuk tervezett áramszünetnek.

Hálózatunk folyamatos karbantartásának és fejlesztésének célja, hogy az Önnek nyújtott szolgáltatásunkat még megbízhatóbbá és biztonságosabbá tegyük.

Sok esetben ezeket a beavatkozásokat áramszünet nélkül el tudjuk végezni, vannak azonban olyan munkák, ahol  ez nem megoldható. Vannak alkalmak, amikor elengedhetetlen kikapcsolni az elektromos vezetékeket és kábeleket, ezzel védve dolgozóink biztonságát a javítás ideje alatt.

Az ilyen alkalmakat előre 15 nappal már jelezni tudjuk ügyfeleink felé írásban, hogy időben felkészülhessenek rá.

 

 
 
 

Kérjen e-mail értesítést a tervezett áramszünetekről, ha Pest megyében vagy Budapesten él!

 

Mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb értesítsük lakossági és üzleti ügyfeleinket egy tervezett áramszünet esetében. Ezt folyamatosan frissülő áramszüneti oldalunkon nyomon követheti, ha a térképes felületre beírja településének címét.

 

Online ügyfélszolgálatunkon egy egyszeri regisztrációt követően a Műszaki ügyek menüpontban beállíthatja, hogy elektronikus levelet kapjon minden tervezett áramszünet esetén, ezt 15 nappal a tervezett munka előtt küldjük.

 

 
 
 
 
 
 

Miért éri meg e-mail értesítést kérni?

 

Ha szeretné előre tudni, melyik Pest megyei településen mikor és mennyi ideig számíthat áramszünetre, javasoljuk az értesítőhöz szükséges egyszerű beállítások elvégzését. Segítségével mindig előre kalkulálhat a tervezett áramszünettel, így az nem okoz váratlan kellemetlenséget.

 

 
 
 
 
 
 

Így tudja beállítani e-mail értesítésünket a tervezett Pest megyei áramszünetekről

 

  1. Jobb oldalon kattintson a Bejelentkezés menüpontra.
  2. A megjelenő oldalon írja be a felhasználó nevét és jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.
  3. Keresse meg a Műszaki ügyek menüpontot és kattintson rá.
  4. A lenyíló menüből válassza ki az E-mail értesítés tervezett áramszünetről lehetőséget.
  5. Az adatai alatt, jobb oldalon megjelenik egy Leértesítési e-mail engedélyes/törlés funkció. Itt pipálja be a jelölőnégyzeteket. Balra láthatja az e-mail címet, amelyre megkapja majd az értesítés e-mailt. 
  6. Végül kattintson a Mentés gombra.

 

 
 
 

Gyakori kérdések az áramszünetről

Áramszünetről akkor beszélünk, amikor az áramszolgáltatásban időszakos kimaradás történik. Ezt okozhatja természeti jelenség (például heves viharok), vagy akár tervezett karbantartási munkálatok miatti tudatos szüneteltetés is.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy ügyfeleink számára mindig biztosíthassuk szolgáltatásainkat, azonban néha szükség van bizonyos karbantartási munkálatokra. Ezen javításokhoz bizonyos esetekben szükség van az áram kikapcsolására munkatársaink biztonsága érdekében.

Amint minden szükséges karbantartás befejeződött, az áramszolgáltatás ismételten kifogástalanul működik. Előre is köszönjük türelmét!

Kollégáink egy munkanap alatt végeznek a szükséges munkálatokkal. A legtöbb esetben egy karbantartási munka 4-8 óráig szokott tartani.

Mindig törekszünk rá, hogy a lehető legrövidebb idő alatt visszaálljon áramszolgáltatásunk. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy az előre kihirdetett áramszünet végidőpontot megelőzően újra elérhetővé válik az áram.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy az áramszünet teljes meghirdetett időtartama alatt úgy kezeljék a kapcsolókat és konnektorokat ügyfeleink, mintha azok áram alatt állnának. Ezzel elkerülhetőek az esetleges balesetek.

Pest megyében és a Dunántúlon élő ügyfeleink részére is elérhető a szolgáltatás.

Alapvetően nincs teendő tervezett áramszünet előtt, de nem árt, ha az alábbi javaslatainkat is megfogadja.

Javasolt lehet lementenie a sürgősségi telefonszámokat, valamint az E.ON ügyfélszolgálati elérhetőségeit is.


E.ON ügyfélszolgálat mobiltelefonról: 06 20/30/70 459-9722

Vezetékes telefonról: 06 1/225-43-21

 

Amennyiben az E.ON hálózati ügyfélszolgálati oldalán beállítja az e-mail értesítést, úgy tudni fog minden tervezett áramszünetről, ami érinti az Ön felhasználási helyét.