Közterületi munkavégzés

 
 
 

Az ELMŰ Hálózati Kft., mint hálózati engedélyes fogyasztóit jellemzően közép- és kisfeszültségű közcélú elosztóhálózatain látja el. Ezek a hálózatok nagyrészt közterületen helyezkednek el.

 
 
 

A hálózatok létesítése, bővítése, felújítása, rekonstrukciója az Elosztóhálózati beruházási osztály operatív irányítása és tevékenysége során valósul meg. A beruházásokkal az engedélyes az elosztóhálózatát egyrészt az új villamos energia igények kiszolgálása miatt bővíti, másrészt az elvárt minőségű szolgáltatás biztosítása érdekében folyamatosan felújítja. A munkavégzés jóváhagyott, engedélyezett tervdokumentáció alapján, a területileg illetékes önkormányzati engedélyek birtokában történik. A biztonságos munkavégzéshez szükséges munkaterületet a hálózat üzemeltetője biztosítja.

A hálózati munkák egyik része előre tervezhető, másik része azonnali beavatkozást igényel. A kivitelezési munkákat szakmai területen előminősített vállalkozók végzik, munkájukat folyamatosan értékeljük.

A kivitelezés aktuális helyszíneiről, a munkavégzéssel érintett területekről információért, vagy bármilyen – a kivitelezéssel kapcsolatban felmerült – észrevétellel forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségen:
no_image