Mindig egy lépéssel a versenytársak előtt

Az urbanizáció és a digitalizálás fenntartható beruházásokat és átlátható folyamatokat tesz szükségessé.

A fenntartható beruházások segíthetik a gyors növekedésben, illetve az e-kereskedelem által támasztott változó kereslet kezelésében. Szakértői csapatainkkal együttműködve megtalálhatja a testre szabott, harmadik féltől és technológiától független megoldásokat.

 
 
 

Rugalmas, érzékeny és gyorsreagálású

Az egyre szigorúbb jogszabályi előírásokkal és a növekvő költségnyomással az energiahatékonyság immár nemcsak fenntarthatósági, hanem túlélési kérdés is.

 
 
 
Valódi segítség

Szakembereink az Ön „bővítményeként” dolgoznak az igényeihez és a költségvetési elvárásaihoz igazodva.

A megfelelőség biztosítása

A vállalatok néha igen szigorú környezetvédelmi célokat tűznek ki. Ezért a szakembereink olyan egyedi megoldást dolgoznak ki, amely nemcsak megfelel minden jogszabályi előírásnak, de elég rugalmas is ahhoz, hogy a jövőbeli megfelelőségi igényekhez igazodjon. 

A költségnyomás enyhítése

Ne pazaroljuk a pénzt a nem hatékony hűtőkre vagy a HVAC-rendszerekre. Az energiafelhasználás mértéke és a piaci kínálat optimalizálása révén jelentősen csökkentheti a teljes életciklusra megállapított energia- és működési költségeit.

A megfelelő technológiák beszerzése

A teljes függetlenségünk azt jelenti, hogy ügyfeleinket nem kötjük egy adott szállítóhoz. Mindig azt a megoldást javasoljuk és hajtjuk végre, amely a leghatékonyabban alkalmazható és a legjobban igazodik az igényeihez, illetve a költségvetési elvárásaihoz.

Intelligens kiskereskedelmi megoldások

Érzékelőalapú megközelítések

Az energia- és a folyamatmenedzsment integrálásával kényelmesebb üzlethelyiségek, jobb energiatakarékosság és akár új üzleti ötletek valósulhatnak meg.

Szoftverfejlesztés

A prediktív karbantartási megközelítések és az üzleti folyamatokba történő integráció révén az öntanító algoritmusok csökkenthetik a készlethiányát és a karbantartási költségeit.

Intelligens energiainfrastruktúra

A fotovoltaikus (PV) rendszerek, az energiatároló és az elektromos töltési infrastruktúrák kombinálása költséghatékony és fenntartható koncepciókat hozhat létre cége számára.

Üzleti előnyök

 
 
 

Középpontban az alapvető folyamatok

Az energiagazdálkodási központunkhoz csatlakozva elkerülheti a felesleges javítási, karbantartási kiszállásokat. A változékony energiaigény kezelésére szolgáló puffer beépítésével lehetővé válik, hogy a vállalkozása a szokásos üzletmenet szerint működjön akkor is, amikor nincs a telephelyén senki. 

A portfólió legjobb kihasználása

Megértjük a bérbeadók és a bérlők sajátos igényeit, és segítünk mindkét fél számára megfelelő, fenntartható beruházásokat találni. Az üzemi technológia optimalizálásával és megújításával, illetve a megújuló energiára összpontosítva megőrizheti az ingatlanjai értékét. 

Energiahatékonyság

Érzékelőink segítségével és LED-es világításra váltással jelentős energiamegtakarítást érhet el, illetve az üzemeket a HVAC-rendszerhez csatlakoztatva a folyamatok során keletkező felesleges hőt is felhasználhatja, a hulladék mennyiségének csökkentése mellett.

Fenntartható energiainfrastruktúrák

Létrehozhat egy hosszú távon is működő és jól funkcionáló infrastruktúrát, amely illeszkedik a fenntarthatósági ütemtervéhez. A napenergia (PV) és az elektromos töltés felhasználásával pedig költséghatékonyan csökkentheti a szén-dioxid-kibocsátását.

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról, kérdezzen tőlünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén.

Munkatársunk 3 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot. 

*
*
 
*
 
no_image

Keressen minket bizalommal az
integralt@eon.com e-mail címen.