Cégére szabjuk az energetikát!

 
 
 
 
 
 

Jövedelmező gondolkodás

Az energetikai tanácsadástól kezdve a folyamatos menedzsmentig, ideértve minden köztes lépést is, ügyfeleink számára a zéró szén-dioxid-kibocsátás kockázatmentes elérése mellett, megoldások egész tárházát kínáljuk. Szűnni nem akaró kíváncsiságunk révén azért is működünk együtt ügyfeleinkkel, hogy megértsük az egyedi üzleti kihívásokat, és persze megoldást találjunk rájuk.

 
 
 
 
 
 

Az energiaellátásokkal kapcsolatos szabályozások folyamatos változásával és az új energetikai megoldások kialakulásával egyidejűleg minden üzleti szektor megérzi a változás szelét. Olyan munkatársakkal dolgozunk együtt, akik valamennyien jól ismerik és értik az adott szektor egyedi kihívásait és az azokkal kapcsolatban kialakítandó stratégiákat. Ügyfeleinkkel együttműködve alaposan megismerjük vállalkozásaikat, hogy tudásunk és szakértelmünk segítségével olyan megoldásokat hozzunk létre, amelyek minél tovább biztosíthatják ügyfeleink üzleti sikerességét. Ha kicsit másképpen gondolunk az energiatermelésre és az energiaszerkezetre, olyan megtakarítási lehetőségekre bukkanhatunk, amelyek mindenki számára előnyösek.

 
 
 

Védje vállalkozását energiabiztonsággal

Az állásidő naponta többmilliós termelési és bevételi kiesést okozhat. Ön hogyan védi az eszközeit? Az energiabiztonság nem csupán az energiagazdálkodók felelőssége, az adott szervezeten belül teljes együttműködést kíván. Amikor az informatikai részleg vészhelyzeti terveket készít az esetleges kibertámadások esetére, vagy ha az ügyvezető igazgató megalkotja az adott év üzleti stratégiáját, vegye figyelembe az egész vállalat energiagazdálkodására kiterjedő hatást. Mert az energiabiztonság mindannyiunk ügye.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Megoldások, amelyek segítenek vállalkozása fellendítésében

 
 
 

Fenntartható megoldások

Amikor a fenntarthatóságra gondolunk, nagyobb valószínűséggel jutnak eszünkbe a környezetvédelmi előnyök, mint a vállalkozás jövedelmezősége. A fenntarthatóbb működés felé haladva a megújuló energiaforrások is beépíthetők energiarendszereinkbe, ezzel is költségmegtakarítást érve el. 

Biztonságos megoldások

Az állásidő naponta több milliós termelési és bevételkiesést okozhat. Ön hogyan védi az eszközeit? Az energiabiztonság nem csupán az energiagazdálkodók felelőssége; teljes, az adott szervezeten belüli együttműködést kíván. Amikor az informatikai részleg vészhelyzeti terveket készít az esetleges kibertámadások esetére, vagy ha az ügyvezető igazgató megalkotja az adott év üzleti stratégiáját, vegyük figyelembe az egész vállalat energiagazdálkodására kiterjedő hatást.

Korszerűsítés = kényelem

A munkahely épülete nemcsak az időjárás viszontagságai ellen nyújt menedéket, illetve nem csak egy akármilyen hely, ahol az alkalmazottak és az ügyfelek néhány órát el tudnak tölteni. Az Ön energiainfrastruktúrája elégedettségre adhat okot, de elégedetlenséget is ébreszthet. Kötelességünk nem csak biztonságossá, hanem kényelmessé is tenni ezt a környezetet.

 

 
 
 
 
 
 

Teljes sebességgel előre: fedezze fel műszaki szakértelmünket

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sikertörténeteink

 
 
 
 
 
 

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

*
*
*
*
*
 
 

* Kötelezően kitöltendő mezők