Válassza energetikai szakreferens szolgáltatásunkat, a többit pedig bízza ránk!

Kinek kell mindenképpen energetikai szakreferenst igénybe vennie?

2017 júniusától minden nagyobb energiafogyasztó vállalkozásnak kötelező külsős energetikai szakreferenst is megbíznia. Mi segítséget és megoldást kínálunk Önnek, hogy teljesítse törvényi kötelezettségét!

 

Ha az Ön vállalkozása a 2016 decemberében elfogadott kormányrendelet* szerint olyan gazdálkodó szervezet, amelynek a tárgyévet megelőző három évben az éves energiafelhasználása meghaladja

  • a 400.000 kWh villamos energiát
  • 100.000 m3 földgázmennyiséget
  • 3.400 GJ hőmennyiséget.

Ez a kis- és középvállalkozásokra, illetve a nagyvállalatokra is vonatkozik. 

*393/2016. (XII. 5.) sz. Kormány rendelet, amely módosítja az energiahatékonyságról szóló törvény végrehajtásáról szóló 122/2015. (V. 26.) Korm. rendeletet

Kattintson a videóra és nézze meg, mennyi hasznos funkció közül választhat!

Az E.ON szakreferensi szoftvere olyan adatgyűjtő, tároló, illetve elemző és szabályozó rendszer, melyet az energiahatékonyság javításának érdekében használhatnak ügyfeleink. A felület segítségével  olyan összefüggések is észrevehetőek, amelyekre esetleg korábban nem is gondoltak, vagy elkerülték a figyelmet. Ezek a felfedezések gyakran olyan korszerűsítéseket indíthatnak el, amelyek vonzó megtérülési periódussal kecsegtethetnek, illetve az elindított projektek az energiaköltségek további folyamatos csökkenését eredményezhetik.

Miért bennünket válasszon?

 

*
*
*
*
*
 
*
 
 

 

Amennyiben észrevétele, javaslata lenne weboldalunkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az eszrevetel@eon.hu e-mail címen. Köszönjük véleményét!