Az E.ON csoport egész Európában jelentős erőfeszítéseket tesz a környezettudatos technológiák, így az e-mobilitás elterjedésének támogatásáért. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a vállalatunk a környezetbarát áramtermeléstől az e-autók töltésétől egészen számos kérdéssel foglalkozik az e-autózás kapcsán.

Tisztább környezet, kisebb zaj és egyéb szennyezés, biztonságosabb közlekedés – ez nem csak a lakossági ügyfeleink, hanem a vállalkozások, települési önkormányzatok számára is vonzó jövőképet jelenthet.

 

Az E.ON célul tűzte ki, hogy az ügyfeleinknek egy iránymutató, komplex, modern és kényelmes szolgáltatást nyújtsunk Magyarországon is. Az E.ON hazánkban teljes palettáját biztosítja az elektromobilitáshoz szükséges szolgáltatásoknak, beleértve a töltők értékesítését, a kivitelezés elvégzését, a folyamatos üzemeltetés biztosítását és a villamos energia-szolgáltatást.  

 

A nagy üzletházak parkolójában ma már előírás, hogy elektromos autótöltőket kell telepíteni. Ennek értelmében minden 300 négyzetméternél nagyobb alapterületű áruház frissen létesített parkolójában száz parkolóhely után tíz töltőhelyet kell telepíteni. A hasonló méretű, de már üzemben lévő parkolóba két töltőpontot kell építeni, és hasonló szabályozás vonatkozik a parkolóházakra is. 2019 elejére pedig a duplájára kell növelni a töltők számát.

 

Ügyfeleink tudatos és elkötelezett partnereiként kívánunk megoldást nyújtani az autók alternatív energiaellátásának teljes folyamatára. Az ügyfélélmény a legfontosabb számunkra, vagyis az hogy a töltéstől indulva az elszámolásig minden egyes lépés egyszerű és gyors legyen az ügyfelek számára, ez része lesz az integrált, digitális energetikai szolgáltatásunknak.

 

Van, aki órákig parkol, és van, aki csupán pár percig. Az E.ON és partnerei mindenféle helyzetre gondoltak, mikor összeállították elektromos töltőkínálatukat. Sőt! Legnagyobb hazai energiaszolgáltatóként az E.ON az e-autózás valamennyi előnyét biztosító szolgáltatásokat nyújt, nem csak töltőket értékesít, hanem elvégzi a kivitelezést, biztosítja a folyamatos üzemeltetést és villamos energiát szolgáltat.

 

 

Amennyiben töltőállomást telepítene, és érdekelné testre szabott ajánlatunk, vagy kíváncsi komplex csomagunkra, töltse ki kérdőívünket!

Ajánlatkérő

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amennyiben észrevétele, javaslata lenne weboldalunkkal, vagy termékeinkkel kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk bizalommal az eszrevetel@eon.hu e-mail címen. Köszönjük véleményét!