E.ON E-flotta bérlet vállalkozások számára

Felvillanyozó lehetőség: teljeskörű szolgáltatás

Az E-flotta bérlet önerő nélkül, havidíjas konstrukcióban, 36 hónapos időtartamra vehető igénybe, mely ügyfél igénye esetén módosítható, de maximum 5 éves futamidővel. A havidíj tartalmazza a járművek időszakos szervizeit, a téli-nyári gumicseréket, az assistance szolgáltatást, forgó- és kopó alkatrészek cseréjét, a kötelező felelősségbiztosítást és a Casco biztosítást is. Igény esetén, felár ellenében, branding is rendelhető az autókra.

 

Miért éri meg az E.ON E-flotta a vállalkozásoknak?

 • Nincs szükség önerőre, nincs maradványérték.
 • A havidíjas konstrukció könnyen tervezhetővé teszi az üzemeltetési költségeket a benzin/dízelüzemű gépjárművekhez képest.
 • Mentesség a gépjárműadó, a cégautó adó, a regisztrációs adó és az átírási illeték alól.
 • Az elektromos autókra csak a kötelező GP felelősségbiztosítást kell fizetni, melyet az E.ON E-flotta szolgáltatás havidíja tartalmaz.
 • A havidíjba beépítésre kerül a CASCO biztosítás is.
 • Sok településen ingyenes parkolás lehetősége, illetve ingyenes behajtás védett övezetekbe.
 • Alacsony fenntartási költség.
 • Minden szervízzel és biztosítással kapcsolatos ügyet az E.ON által biztosított dedikált flottakezelő kapcsolattartó intéz.
 • A szerződés lejárta után nem szükséges a járművet megvásárolni, hiszen az akkori igényeknek megfelelő legkorszerűbb modellt biztosítjuk ügyfeleinknek a mostanihoz hasonló feltételek mellett.

 

Ajánlatkérés

*
*
*
 
 
*
*
 

Választható e-autók

A BMW i3 semmi máshoz nem fogható dinamizmusának forrása a hajtásláncelemek és a könnyűéptésű komponensek intelligens ötvözése. A tisztán elektromos BMW eDrive hajtásláncnak köszönhetően a BMW i3 7,3 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre – a legkisebb megtorpanás nélkül.


Akkumulátor: 33 kWh
Villamosenergia-fogyasztás (BMW i3s3): 14,3 kWh/100 km
Hatótávolság (átlagos napi használat mellett) (BMW i3s3): 200 km
Gyorsulás (0–100 km/óra) (BMW i3s3): 7,3 s

A 100%-ban elektromos hajtáslánc elsöprő erejű, azonnali gyorsításra képes. Az élményt tovább fokozza az innovatív e-Pedal, amely egyetlen pedállal oldja meg a gyorsítást és a fékezést, a kormány elfordításakor pedig – az alacsonyan beépített akkumulátoroknak köszönhetően – az autó valósággal tapad az úthoz.


Akkumulátor: 40 kWh
Villamosenergia-fogyasztás:  206 Wh/km
Hatótávolság (városi) (WLTP)3): 389 km
Gyorsulás (0–100 km/óra): 7,9 s
Végsebesség: 144 km/h

Aerodinamikus formája és nagy teljesítményű alkotóelemei tökéletes összhangban működnek. A gondosan összehangolt alkotóelemekből álló elektromos hajtáslánc kiemelkedő vezethetőséget és a mindennapokban kiválóan használható hatótávolságot kínál. A kompakt, kistömegű, újratölthető lítium-ion polimer akkumulátor nagy energiasűrűségét nagyteljesítményű villanymotorral és kiváló hatásfokú fordulatszám-csökkentő áttételezéssel párosítja.


Akkumulátor: 28 kWh
Villamosenergia fogyasztás: 115 Wh/km
Hatótávolság (tisztán elektromos): 280 km
Végsebesség: 165 km/óra
Gyorsulás: (0-100 km/óra): 9,9 s (sport) / 10,2 (normál)

 

 

Főképp rövidebb utazások – például városi vezetés – esetén a tisztán elektromos erőátvitel a mobilitás ideális megoldása. Az e-Golffal azonban nyugodtan el is hagyhatja a várost. Ez a modell ugyanis egyetlen feltöltéssel akár 300 kilométert is megtesz. A jól megválasztott vezetési profil különösen sokat segíthet az autó energiahatékonyságát illetően - de a beállításokat igény szerint a sportosságra vagy épp a kényelemre is optimalizálhatja.


Akkumulátor: 35,8 kWh 323 V lithium-ion
Villamosenergia (kombinált): 12,7 kWh/100 km
Hatótávolság: 300 km
Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra: 9,6 s
Végsebesség: 165 km/óra

Az új 40 kWh-s akkumulátorral és annak kibővített hatótávjával az e-NV200 tökéletes megoldás a városi közlekedésre. A garantáltan nulla károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően a városközpontok korlátozásai és környezetszennyezési előírásai soha nem fogják útját állni. Ám a Nissan e-NV200 100% elektromos furgon alacsony üzemben tartási költségei miatt is ideális választás vállalkozása számára. Elérhető 5 –és 2 üléses változatban is.


Akkumulátor: 40 kWh
Villamosenergia fogyasztás: 259 Wh/km
Hatótávolság (NEDC): 280 km
Végsebesség: 123 km/óra

Gyakori kérdések

A hatótávolságaz akkumulátor típusától és a használattól függően 130-389 km.

Egy átlagos elektromos autó kb. 500 Ft/100km költséggel üzemeltethető.

Az elektromos autó feltölthető villám- vagy gyorstöltő állomáson, de akár otthon, 220V-os csatlakozó segítségével is.

Igen. A belsőégésű motoroktól eltérően az elektromos autók hajtáslánca nem termel kipufogógázokat, és a CO2 kibocsátása nulla.

A villámtöltő állomáson kevesebb, mint 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el. A teljes feltöltés otthon 8 órát vesz igénybe, így egy éjszaka bőven elegendő a feltöltéshez.

Az elektromos autók mechanikailag kevésbé bonyolultak, mint a hagyományos benzines autók, így pénztárca- és környezetkímélők egyaránt. Az elektromos autót használók ezen felül számos jelentős helyi, regionális és országos kedvezményt vehetnek igénybe (ingyenes parkolás, regisztrációs adó-,  gépjárműadó mentesség, behajtási engedélyek, stb.)

Leginkább – mintegy 10-15%-al –az autóban használt klíma vagy fűtés csökkenti a hatótávolságot. A további elektronikai eszközök (világítás, rádió, stb.) használata nem befolyásolja számottevő mértékben az autó hatótávolságát

3 év

5 év

Tapasztalatok alapján személyautóknál az évi 20.000 km, teherautóknál az évi 30.000 km futás az ideális.

Ebben a konstrukcióban nincs lehetőség a gépkocsi megvásárlására.

Igen, a bérleti díj áfatartalmának akár 100%-a is visszaigényelhető.

Nem szükséges önerő.

Egy gépkocsira is ugyanazokat a feltételeket biztosítjuk, mint nagyobb flotta esetén.

 • Nem befolyásolja az üzemeltetési költséget az állandóan változó üzemanyag ár.
 • Az elekrtromos motor élettartama hosszabb, illetve a kevesebb meghibásodási lehetőség.
 • Nincs zaj és CO2 szennyezés.
 • Ingyenes parkolási és behajtási lehetőségek.
 • Ösztönző zöld gondolkodás és kisebb ökológiai lábnyom.
 • Alacsony a gépjármű fenntartási költsége