E.ON E-flotta

Használja ki a zöld út előnyeit még ma!

A közeljövő közlekedése az elektromos meghajtású autókról szól. A környezetkímélő járművek használatával csökken a károsanyag-kibocsátás és a légszennyezés, jelentősen javul az életminőség. Ám a hosszú távú kilátások mellett az elektromos autó flotta számos azonnali előnnyel is jár, amelyeket most könnyedén biztosíthat vállalkozásának.

Felvillanyozó lehetőség: teljeskörű szolgáltatás

Az E-flotta szolgáltatás havidíjas konstrukcióban, 36 hónapos időtartamra vehető igénybe, mely ügyfél igénye esetén módosítható maximum 5 éves futamidőre. A flotta havi szolgáltatási díja tartalmazza a járművek időszakos szervizeit, a téli-nyári gumicseréket, a kötelező felelősségbiztosítást és a Casco biztosítást is. Amennyiben a szolgáltatás ideje alatt a járművekkel kapcsolatban kérdés merül fel, ügyintézőink az E.ON E-Flotta Vonalán rendelkezésre állnak.

Miért éri meg az E.ON E-flotta a vállalkozásoknak?

 • Nincs extra költség, minden kiadást a havi szolgáltatási díj tartalmaz
 • A havidíjas konstrukció könnyebben tervezhetővé teszi az üzemeltetési költségeket a benzin/dízelüzemű gépjárművekhez képest
 • Mentesség a gépjárműadó, a cégautó adó és az átírási illeték alól
 • Az elektromos autókra csak a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell fizetni, melyet az E.ON E-flotta havi szolgáltatási díja tartalmaz
 • A havi szolgáltatási díjba beépítésre kerül a Casco biztosítás is
 • Sok településen ingyenes parkolás lehetősége, illetve ingyenes behajtás védett övezetekbe.
 • Alacsony fenntartási költség.
 • Minden szervízzel és biztosítással kapcsolatos ügyet az E.ON által biztosított dedikált flottakezelő kapcsolattartó intéz.
 • A szerződés lejárta után az igényeknek megfelelő modellt biztosítjuk ügyfeleinknek a mostanihoz hasonló feltételek mellett

 

Ajánlatkérés

*
*
*
 
 
*
*
 

Választható e-autók

A BMW i3 semmi máshoz nem fogható dinamizmusának forrása a hajtásláncelemek és a könnyűéptésű komponensek intelligens ötvözése. A tisztán elektromos BMW eDrive hajtásláncnak köszönhetően a BMW i3 7,3 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/órás sebességre – a legkisebb megtorpanás nélkül.


Akkumulátor: 42,2/37,9 kWh
Villamosenergia-fogyasztás (BMW i3s3): 15,3-16,3 kWh/100 km
Villamosenergia-fogyasztás városban (BMW i3s3): 11,0-11,5 kWh/100 km
Elektromos hatótávolság: 260 km (kombinált)
Gyorsulás (0–100 km/óra) (BMW i3s3): 7,3 s
Végsebesség: 150 km/h

A 100%-ban elektromos hajtáslánc elsöprő erejű, azonnali gyorsításra képes. Az élményt tovább fokozza az innovatív e-Pedal, amely egyetlen pedállal oldja meg a gyorsítást és a fékezést, a kormány elfordításakor pedig – az alacsonyan beépített akkumulátoroknak köszönhetően – az autó valósággal tapad az úthoz.


Akkumulátor: 40 kWh
Villamosenergia-fogyasztás:  206 Wh/km
Hatótávolság (városi) (WLTP)3)*: 389 km
Hatótávolság (vegyes) (WLTP)3)*: 270 km
CO2-kibocsátás: 0 g/km
Gyorsulás (0–100 km/óra): 7,9 s
Végsebesség: 144 km/h

Főképp rövidebb utazások – például városi vezetés – esetén a tisztán elektromos erőátvitel a mobilitás ideális megoldása. Az e-Golffal azonban nyugodtan el is hagyhatja a várost. Ez a modell ugyanis egyetlen feltöltéssel akár 300 kilométert is megtesz. A jól megválasztott vezetési profil különösen sokat segíthet az autó energiahatékonyságát illetően - de a beállításokat igény szerint a sportosságra vagy épp a kényelemre is optimalizálhatja.


Akkumulátor (323 V lithium-ion): 35,8 kWh
Villamosenergia (kombinált): 12,7 kWh/100 km
Hatótávolság: 300 km
Gyorsulás 0-ról 100 km/h-ra: 9,6 s
Végsebesség: 150 km/óra

Az Audi első tisztán elektromos hajtásrendszerű modellje, az Audi e-tron quattro, mely teljes egészében újszerű sport-SUV-modell. Jellemzői: erőteljes, tisztán elektromos e-tron quattro hajtásrendszer akár 360 lóerő teljesítménnyel és akár 400 kilométer (WLTP)* hatótávval, különösen áramvonalas formavilág 0,25-os légellenállási együtthatóval (cw), illetve kreatív dizájnmegoldások.

 

Akkumulátor: 95 kWh

Villamos energia fogyasztás:  25.3 kWh/100 km

hatótávolság WLTP: 400 km

CO2 kibocsájtás 0

Gyorsulás 0-100 km/h: 5,7 mp

végsebesség: 200 km/h

Az új 40 kWh-s akkumulátorral és annak kibővített hatótávjával az e-NV200 tökéletes megoldás a városi közlekedésre. A Nissan által garantált nulla károsanyag-kibocsátásnak köszönhetően a városközpontok korlátozásai és környezetszennyezési előírásai soha nem fogják útját állni. Ám a Nissan e-NV200 100% elektromos furgon alacsony üzemben tartási költségei miatt is ideális választás vállalkozása számára. A Nissan e-NV200 rugalmasan kihasználható, hiszen elérhető furgon és személyautó változatban, 2 és 5 üléssel is rendelhető.Akkumulátor: 40 kWh
Villamosenergia-fogyasztás:  259 Wh/km
Hatótávolság (NEDC) (WLTP)3)*: 280 km
co2-kibocsátás (vegyes): 0g/km
Gyorsulás (0–100 km/óra): 14 s
Végsebesség: 123 km/h

*A WLTP a Könnyű Gépjárművek Világszerte Összehangolt Teszteljárását (Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure) jelenti, és a gépjárművek üzemanyag-fogyasztásának mérésére szolgáló új mérési eljárás.

Gyakori kérdések

A hatótávolságaz akkumulátor típusától és a használattól függően 130-389 km.

Egy átlagos elektromos autó kb. 500 Ft/100km költséggel üzemeltethető.

Az elektromos autó feltölthető villám- vagy gyorstöltő állomáson, de akár otthon, 220V-os csatlakozó segítségével is.

Igen. A belsőégésű motoroktól eltérően az elektromos autók hajtáslánca nem termel kipufogógázokat, és a CO2 kibocsátása nulla.

A villámtöltő állomáson kevesebb, mint 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el. A teljes feltöltés otthon 8 órát vesz igénybe, így egy éjszaka bőven elegendő a feltöltéshez.

Az elektromos autók mechanikailag kevésbé bonyolultak, mint a hagyományos benzines autók, így pénztárca- és környezetkímélők egyaránt. Az elektromos autót használók ezen felül számos jelentős helyi, regionális és országos kedvezményt vehetnek igénybe (ingyenes parkolás, regisztrációs adó-,  gépjárműadó mentesség, behajtási engedélyek, stb.)

Leginkább – mintegy 10-15%-al –az autóban használt klíma vagy fűtés csökkenti a hatótávolságot. A további elektronikai eszközök (világítás, rádió, stb.) használata nem befolyásolja számottevő mértékben az autó hatótávolságát

3 év

5 év

Tapasztalatok alapján személyautóknál az évi 20.000 km, teherautóknál az évi 30.000 km futás az ideális.

Ebben a konstrukcióban nincs lehetőség a gépkocsi megvásárlására.

Igen, a bérleti díj áfatartalmának akár 100%-a is visszaigényelhető.

Nem szükséges önerő.

Egy gépkocsira is ugyanazokat a feltételeket biztosítjuk, mint nagyobb flotta esetén.

 • Nem befolyásolja az üzemeltetési költséget az állandóan változó üzemanyag ár.
 • Az elekrtromos motor élettartama hosszabb, illetve a kevesebb meghibásodási lehetőség.
 • Nincs zaj és CO2 szennyezés.
 • Ingyenes parkolási és behajtási lehetőségek.
 • Ösztönző zöld gondolkodás és kisebb ökológiai lábnyom.
 • Alacsony a gépjármű fenntartási költsége