Cégére szabjuk az energetikát! 

 
 
 
Megbízható szakmai segítség a VINOP-1.2.1.21 pályázati ügyintézéshez és kivitelezésben
 
 
 

Bízza szakértelmünkre energetikai rendszerei korszerűsítését! 

Érdemes a jövőbe fektetni, megújuló energiaforrást alkalmazó technológiával pedig nem csupán a környezet megóvása mellett teheti le a voksát, hanem energetikai költségeit is jobban kézben tarthatja. Szakmai támogatásunk egyesíti a stabil hátteret a hozzáértéssel. Vegye igénybe segítségünket a pályázati ügyintézéshez is: pályázzon vissza nem térítendővé alakítható támogatásra!​

Az E.ON szakértőire számíthat:
pályázatíró ajánlásásában,
kazáncsere, világítás korszerűsítés, illetve napelemes rendszerek tervezésében és kivitelezésében is!

A Vállalkozásfejlesztési és Innovációs Operatív Program által kiírt pályázat:

no_image
no_image
no_image
no_image
no_image
no_image

Felhívjuk figyelmét, hogy a projekt keretében a technológiafejlesztés kötelező, amely mellett legalább 2 db önállóan nem támogatható tevékenység megvalósítása is szükséges.

Felhívjuk figyelmét, hogy a projekt keretében legalább 2 db önállóan nem támogatható tevékenység megvalósítása szükséges, és kötelezően megvalósítandó a 3.1.2.1. a) pontban foglalt tevékenység. Technológiafejlesztés, beleértve termelési és szolgáltatási, valamint infokommunikációs technológia fejlesztését, a technológiai kapacitások bővítését.

 

„3.1.2.2. Választható, önállóan nem támogatható tevékenységek: 

b) A vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő infrastrukturális és ingatlan beruházás (a projekt elszámolható összköltségének legfeljebb 70%-át érheti el). 

 

c) Tanácsadási szolgáltatások igénybevétele: előre rögzített szolgáltatói listán szereplő, nyílt kiválasztáson, valamint részletes szakmai előminősítésen átesett szolgáltatóktól igénybe vett, a felhívás 3.4.1.1. m) pontjában részletezett szolgáltatástípusok (legfeljebb 50 millió Ft értékben, a képzéssel együtt legfeljebb a projekt elszámolható összköltségének 20%-át érheti el). 

 

d) Képzési szolgáltatások igénybevétele: a vállalat fejlődéséhez szükséges, illetve a munkavállalók magasabb szintű munkavégzését elősegítő képzés, amely kizárólag a https://vali.ifka.hu honlapon regisztrált szolgáltatóktól vehető igénybe (legfeljebb 20 millió Ft értékben, a tanácsadással együtt legfeljebb a projekt elszámolható összköltségének 20%-át érheti el). 

 

e) Üzleti felhőszolgáltatás igénybevétele (legfeljebb 10 millió Ft értékben). 

 

f) Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, melyek célja a gazdasági folyamatok és az üzemi/üzleti építmények energiaigényének fedezése megújuló energia előállításával (legfeljebb a projekt elszámolható összköltségének 50%-át érhetik el). 

 

g) Projekt-előkészítés: infrastrukturális beruházással kapcsolatos építési beruházási szakértői szolgáltatás igénybevétele (a projekt összköltségének legfeljebb 5%-át érheti el).”

 

További információ itt elérhető.

Kérjen díjmentes konzultációt!

Pályázzon vissza nem térítendővé alakítható támogatásra és valósítsa meg beruházásait az E.ON segítségével!
 

Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdéseire, vagy átbeszélhessék a pályázattal kapcsolatos részleteket.
 

Köszönjük! 

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

*
*
*
*
*
 
 

* Kötelezően kitöltendő mezők