E.ON Csoport - Az ügyfelekért, az energiabiztonságért, a fejlődésért

Az E.ON Hungária csoport a nemzetközi E.ON Csoport részeként a magyar energiagazdaság fontos résztvevője. Anyavállalatunkhoz hasonlóan mi is az új energiavilágra fókuszálunk. Tevékenységeink középpontjában az ügyfeleknek nyújtott integrált energetikai megoldások, az elosztóhálózataink (áram-, illetve gázhálózatok) üzemeltetése, a digitalizáció, valamint a megújuló energiák állnak.

 

Olyan energetikai megoldást ajánlunk ügyfeleinknek, amely a különböző technológiák integrálásával az adott cég működésére és telephelyére optimalizált energiahatékonyságot biztosít. Szerződéstől függően az ügyfél egy hosszú távú szolgáltatás formájában, kulcsrakész megoldást kap a rendszer tervezésétől a megvalósításon át az üzemeltetésig.
 

Szakembereink az adott cég energetikai tényezőit egyszerre és teljes körűen vizsgálják meg, majd az energia hatékonysági technológiák, valamint az áram és gáz ellátás integrálásával, hosszú távú szolgáltatás formájában biztosítjuk ügyfeleinknek komplett, kulcsrakész energetikai megoldásainkat, a tervezéstől és finanszírozástól, a fizikai megvalósításon át az üzemeltetésig.
 

Mérnökökből és műszaki szakemberekből álló szakértő csapatunkkal arra törekszünk, hogy korszerű, fenntartható megoldásainkkal, átfogó látásmódunkkal valódi ügyféligényekre válaszoljunk, a lehetséges megoldást pedig innovatívan, minden apró részletre odafigyelve mutassuk meg partnereinknek.
 

Hiszünk abban, hogy a jövő olyan lesz, amilyenné közösen tesszük. Tartson velünk!