Kényelmes? Egyszerű? Személyre szabott?

Nálunk lehetséges!

Cégének energetikai tényezőit teljes körűen vizsgáljuk meg, majd az energia hatékonysági technológiák, valamint az áram és gáz ellátás integrálásával, hosszú távú szolgáltatás formájában biztosítjuk komplett, kulcsrakész energetikai megoldásainkat. A tervezéstől és finanszírozástól, a fizikai megvalósításon át az üzemeltetésig számíthat szakértelmünkre.

A földgáz- és villamosenergia szolgáltatásokon túl, előzetes felmérést követően vállaljuk cége energetikai rendszereinek korszerűsítését, teljes körű műszaki üzemeltetését, valamint a működéshez nélkülözhetetlen műszaki háttérszolgáltatások ellátását is, mindezt modern technológiák használatával, az Ön cégének igényeire szabva valósítjuk meg.

Bízza szaktudásunkra cége energiaügyeit!

Teljes energiaellátást biztosítunk!

 

Ismerje meg energetikai megoldásainkat

Segítséget nyújtunk a vállalkozása igényeire szabott komplex energetikai megoldások megtalálásában, és ezek kivitelezésében is közreműködünk.

Energiamenedzsment, épületfelügyeleti és energiamonitoring rendszerek

Az EMS / BEMS rendszerek villamos és nem villamos paraméterek egy időalapon történő mérésén alapuló adatgyűjtő és elemző rendszerek. A mért adatok idősoros adatbázisba kerülnek egy adatgyűjtő szoftver segítségével. Az adatokat adott időközönként ki kell értékelni, a kiértékelések és technológiai ismeretek birtokában fogyasztási / termelésoptimalizációs / infrastruktúra biztonsági visszajelzések adhatók a partner számára. A partner számára az érték, hogy optimalizálhatja működési költségeit, és a javaslattételek alapján akár komoly megtakarítást érhet el energiakiadásaiban.

Kapcsolt hő és villamosenergia-termelés, gázmotorok, ko- és trigenerációs, gázmotor

Kapcsolt energiatermelés esetén a villamos-, és hő-, (és adott esetben hűtési) energiát egyidejűleg állítjuk elő, és hasznosítjuk. Kogeneráció esetén villamos-, és hőenergia termelést végzünk, trigeneráció esetén villamos-, hő-, és hidegenergia termelés történik. Kapcsolt energiatermelés esetén gőzturbina, gázturbina vagy gázmotor a fő energiatermelő egység.

Az energiatermelés során a forgó gép generátort hajt meg, így villamos energia termelhető, a rendszerben jelen lévő, illetve a tüzelőanyag elégetése során keletkező hőenergia hőcserélővel hasznosítható, míg a hőenergia ún. adszopciós hűtő segítségével hideg (hűtési) energiaként hasznosítható.

VPP technológia (Virtual Power Plant)

A VPP (Virtual Power Plant) több, fizikailag különálló kapcsolt energiatermelő telephely, illetve az azokat egységesen szabályozni képes vezérlőközpont egységét jelenti. A vezérlőközpont állandó kapcsolatban áll az egyes termelő egységekkel, és a MAVIR Zrt. rendszerével. A vezérlőközpontban ellenőrzik az egyes termelő egységek üzemi adatait, és a rendszerirányító kéréseinek megfelelően csökkentik vagy növelik az adott termelőegységek teljesítményét.

A VPP megoldás lényege, hogy egy olyan, több termelőegységből álló, összességében nagy teljesítményt felmutató „villamosenergia-csomaggal” rendelkezünk, mely a rendszerirányító számára segítséget ad az aktuális hálózati igények kezelésében.

Világítás korszerűsítés, ipari LED és kerámia fémhalogén világítás technikai megoldások

Korszerűsítse világítási rendszerét az E.ON-nal mert akár 30-70%-kal csökkentheti világítási költségeit, és a beruházása akár 1 év alatt megtérülhet! Személyre szabottan azonosítjuk a korszerűsítési lehetőségeket és kulcsrakész világítási rendszert adunk át ügyfeleinknek: professzionális megoldást biztosítunk és európai gyártók megbízható termékeivel dolgozunk.
A fejlesztéssel javíthatja a munkakörülményeket, megóvhatja dolgozói egészségét, esztétikussá teheti környezetét, illetve erősítheti a vállalatáról kialakult pozitív képet. Sőt, az energiahatékony megoldásokkal sokat tehet környezete
megóvásáért is.

E.ON Solar napelemes rendszerek

Tudjon meg többet a szakolyi napelemes kiserőmű építéséről!

 

Balatonfüreden már bizonyítottunk

Az E.ON a helyi adottságok és az egyedi igények figyelembevételével, a már üzemelő berendezések és rendszerek alapos feltérképezését követően szabta az Anna Grand Hotel szálloda adottságaira energetikai megoldásait. Az a tapasztalatunk, hogy a szállodai konstrukcióink hosszú távon hatékony működést eredményeznek, és sok terhet vesznek le partnereink válláról, így ők a fő üzleti tevékenységükre tudnak koncentrálni. Büszkék vagyunk arra, hogy Balatonfüred egyik legszebb szállodája is a mi energetikai megoldásainkat választotta.

 

Kapcsolatfelvétel

*
*
*
*
*
Hozzájárulok, hogy az E.ON Energiakereskedelmi Kft. a fent megadott adataimat az Integrált energetikai megoldással kapcsolatos ajánlatadáshoz és értékesítési megkereséshez az adatkezelési tájékoztató szerint kezelje.