E.ON Hálózati megoldások

 
 
 
 
 
 

Transzformálja a biztonságot vállalkozásába


Minden vállalkozás sikere nagyban függ az állandó, minőségi és biztonságos villamosenergia-ellátástól. Mivel nincs két egyforma cég vagy üzleti tevékenység, a hálózat- és transzformátor igények sem lehetnek egyformák.  Önnek lehetősége van választani szolgáltatásaink közül, ezáltal minden esetben személyre szabott ajánlatot adunk ügyfeleinknek.
 

 
 
 

Ügyfelünk saját tulajdonú erősáramú hálózatának fenntartása személyre szabott igények szerint

Electric Technician Job. Caucasian Professional Electrician in His 30s Finishing Electric Box Inside the Apartment.


Komplexitásunk és rugalmasságunk
garantálja, hogy Ön kifejezetten csak a vállalkozása számára fontos szolgáltatásokat vegye igénybe a hálózat-fenntartás területeit lefedő portfóliónkból a rendelkezésre állástól a javításokig.

Teljeskörű szolgáltatásunk:
 amennyiben Ön igényli - magában foglalja a rendelkezésre állást, készenléti szolgáltatást, hibaelhárítást, felméréseket, ellenőrző méréseket, kapcsolásokat és javításokat is.

Rendelkezésre állás és hibaelhárítás:
előzze meg a villamosenergia-kimaradás okozta bevételkiesést! Nagy- és középfeszültségű hálózat, illetve középfeszültségű transzformátorok üzemzavara esetén a szerződött időn belül felvonulunk a helyszínen és azonnal megkezdjük a szükséges lépéseket a villamosenergia-ellátás helyreállításáért.

Üzemvitel:
tudja mindig biztonságban hálózatát és munkatársait! Képzett és tapasztalt szakembereink elvégzik az állapotfelmérést, szükség esetén a felújítást, az Ön által választott szolgáltatási csomagnak megfelelő karbantartást és ellenőrző méréseket, feltárják és az Ön igényének megfelelően kijavítják a folyamatos ellátást veszélyeztető esetleges hibákat.

 
 
 
 
 
 

Miért válasszon minket?

Tapasztalt szakembergárda

Kiválóan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdánk több évtizede végez villamos energia hálózat üzemeltetési tevékenységet.

Kiváló minőség

Minden esetben a legkiválóbb minőségű alapanyagokat és a legmodernebb felszereléseket használjuk, eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük.

Garanciális munka

Minden általunk végzett tevékenységre garanciát vállalunk, kérésére egyedi, személyre szóló ajánlatot készítünk Önnek.

 
 
 
 
 
 

Megelőző karbantartás


Csökkentse a minimumra a meghibásodások és áramkimaradások számát! Éves rendszerességgel elvégezzük az Ön által igényelt szolgáltatáscsomag szerinti időszakos karbantartásokat, hogy berendezései hosszú távon, mindig megbízhatóan működjenek.

 
 
 
 
 
 

Kérjen személyre szóló ajánlatot!

Minden ügyfelünknek más kérdésekre kell gyors és megnyugtató választ találnia. Számunkra ezért nem lehet kérdés, hogy maximálisan kielégítsük az olyan speciális igényeket is, mint például az ügyfeleink tulajdonában lévő hálózatok madárbaráttá alakítása, amely csökkenti a madarak sérülésének kockázatát, és közben biztosítja a zavartalan és biztonságos villamosenergia-ellátást.

 
 
 
Érdeklődés

Keressen bennünket bizalommal
az űrlap kitöltésével vagy a halozatfenntartas@eon.hu e-mail címen!

 
 
 
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!