Világításkorszerűsítés könnyedén

 
 
 

Nemcsak az otthonokban, a közterületeken és utcákon, hanem a munkahelyen is kiemelt szerepe van az uralkodó fények mennyiségének és minőségének

 
 
 
 
 
 

Korszerűsítse világítási rendszerét az E.ON-nal!

Személyre szabottan azonosítjuk a korszerűsítési lehetőségeket, és kulcsrakész világítási rendszert adunk át: professzionális megoldást biztosítunk és európai gyártók megbízható termékeivel dolgozunk. Sőt! 2 év jótállást vállalunk a szerelési munkára.

 
 
 
 
 
 

Az irodai környezet, a gyárak üzemcsarnokai, illetve a raktárhelyiségek egyaránt alkalmas környezetnek számítanak a LED-világítás alkalmazásához, ahol sokszor három műszakban zajlik a munka, a fényforrások pedig megállás nélkül használatban vannak akár minden nap.  

Amennyiben a dolgozó komfortosan érzi magát, rendelkezésére áll a hatékony munkavégzéséhez elegendő természetes vagy mesterséges fény, akkor a termelékenység is magasabb lesz.

A világításkorszerűsítéssel javíthatja a munkakörülményeket, megóvhatja dolgozói egészségét, esztétikussá teheti környezetét, illetve erősítheti a vállalatáról kialakult pozitív képet. Sőt, az energiahatékony megoldásokkal sokat tehet a környezete megóvásáért is.

 
 
 
 
 
 

Váltson LED-re most!

Rövid megtérülési idő

Tervezés és kivitelezés a cég igényeire szabva

TAO kedvezmény lehetősége

A társasági adótörvény bizonyos feltételekkel lehetőséget biztosít adókedvezmény igénybevételére energiahatékonysági célokat szolgáló eszközberuházás megvalósítása, üzemeltetése vagy felújítása esetén. A részletes szabályzásról kérjük, tájékozódjon a hatályos jogszabályok alapján, illetve kérje adótanácsadója segítségét.

 
 
 

Kérjen ajánlatot!

 
 
 
 
 
 

Vegye fel a kapcsolatot szakértő kollégánkkal, Joó Péterrel, gyorsan és könnyedén.

Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

* Kötelezően kitöltendő mezők