Energiamenedzsment, épületfelügyeleti és energiamonitoring rendszerek

Az EMS / BEMS rendszerekben a mért adatok idősoros adatbázisba kerülnek egy adatgyűjtő szoftver segítségével. Az adatokat adott időközönként ki kell értékelni, a kiértékelések és a technológiai ismeretek birtokában fogyasztási, termelésoptimalizációs és infrastruktúrabiztonsági visszajelzések kaphat. Úgy véljük, értékes információ, hogy hogyan optimalizálhatja a működési költségeit, és a javaslattételek alapján akár komoly megtakarítást érhet el az energiakiadásaiban.

 
 
 

Mire használható az energiamenedzsment rendszer?

 
 
 
 
 
 

Ma már olyan fejlett szoftvercsomagok is a vállalkozások rendelkezésére állnak, amelyeknek az alkalmazásával, valamint a velük együtt rendelkezésre álló előre beállítható beavatkozásoknak köszönhetően egy teljes vállalat energiafelhasználásának, illetve a megtakarításának az irányítása is megoldható. 

 

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők