Megoldásaink

Mindig egy lépéssel a versenytársak előtt!

Segítünk a vállalkozása igényeire szabott komplex energetikai megoldások megtalálásában, és ezek kivitelezésében is közreműködünk, hogy Ön 100%-ban a cége sikereire koncentrálhasson.

Csökkentse ökológiai lábnyomát az E.ON-nal!

Joggal lehet rá büszke, hogy támogatja a környezetbarát energiaforrások használatát. Felelős döntését nem csak a jövő igazolja majd: a származási garancia és az E.ON Zöld Jövő oklevél tulajdonosaként már most utat mutathat partnereinek, ügyfeleinek és vásárlóinak, egy tisztább, zöldebb világ felé. 

 

A villamosenergia-kereskedőjétől függetlenül is számíthat ránk! Válasszon megújuló forrásból származó energiát igényei és lehetőségei szerint, teljes mértékben a cégére szabva:

  • határozza meg a zöld energia típusát (nap, szél, víz, biomassza),
  • válassza meg a felhasznált energia mennyiségét,
  • jelölje ki a megújuló energia felhasználásának időszakát.

Zöld energia felhasználása esetén tanúsítja elkötelezettségét a környezettudatos energiafelhasználás iránt:

  • a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által szolgáltatott adatok alapján kiállított származási garanciaigazolással,
  • illetve már a szerződéskötés pillanatától kommunikálható a felelősségvállalása az E.ON Zöld Jövő Oklevelével.   

Hiszünk abban, hogy a jövő olyan lesz, amilyenné közösen tesszük. Tartson velünk!

Energiamenedzsment, épületfelügyeleti és energiamonitoring rendszerek

Az EMS / BEMS rendszerekben a mért adatok idősoros adatbázisba kerülnek egy adatgyűjtő szoftver segítségével. Az adatokat adott időközönként ki kell értékelni, a kiértékelések és a technológiai ismeretek birtokában fogyasztási, termelésoptimalizációs és infrastruktúrabiztonsági visszajelzések kaphat. Úgy véljük, értékes információ, hogy hogyan optimalizálhatja a működési költségeit, és a javaslattételek alapján akár komoly megtakarítást érhet el az energiakiadásaiban.