Megfelelés a változó vásárlói igényeknek

Speciálisabb, összetettebb és környezetbarátabb termékek kerülnek kifejlesztésre, amelyekkel tovább csökkentheti az energiaköltségeit, a minőség, a megbízhatóság vagy a fenntarthatóság veszélyeztetése nélkül.

 
 
 

Feleljen meg a környezetvédelmi követelményeknek

Környezetbarát megoldásainkkal támogatjuk, hogy végfelhasználói számára megmutathassa: a szén-dioxid-kibocsátás tökéletesen az ellenőrzése alatt áll. Optimalizáljuk az energiafelhasználását a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése és a melléktermékek energiává történő átalakítása terén.

A költségnyomás enyhítése

Az energia- és a működési költségei jelentős mértékű csökkentésének érdekében az energiafelhasználását célszerű optimalizálnia. Így Ön egy lépéssel mindig előrébb járhat, mint vegyipari versenytársai.

 
 
 

Adatelemzés felsőfokon

Mivel ez az iparág is új kihívásokkal szembesül, segítünk választ adni a változó fogyasztói igényekre, például az újrahasznosított papír nagyobb mértékű felhasználásával és a műanyag csomagolás fokozatos kiiktatásával. Látjuk, tapasztaljuk a cellulóz- és papíripar óriási növekedési potenciálját, és digitalizált, illetve adatvezérelt megoldásainkkal felkészítjük vállalkozását a jövő energetikai világának kihívásaira.rnyezetbarátabb termékek kerülnek kifejlesztésre, amelyekkel tovább csökkentheti az energiaköltségeit, a minőség, a megbízhatóság vagy a fenntarthatóság veszélyeztetése nélkül.

 
 
 

Üzleti előnyök

A rendelkezésre álló adatok legjobb felhasználása

Az együttműködésünkkel a lehető legtöbbet hozhatja ki az adataiból, melyek elemzése során megtalálhatja az azokban rejlő hozzáadott értéket, valamint megfelelő döntéseket hozhat a hatásfokjavítás érdekében.

A kínálat biztosítása

Az energia-intenzív fogyasztók villamosenergia-ellátását egy biztonságos áramforrás segítségével lehet szavatolni. A szektor egyik vezető energiaszolgáltatójaként folyamatos energiaellátást garantálunk a termelési folyamatok megzavarásának elkerülésére.

A jövedelmezőség javítása

Segítünk, hogy felfedezze a rugalmasságot a folyamataiban, és így kihasználhassa az energiapiacon elérhető további bevételi lehetőségeket. 

 

A vállalkozások jövőbiztossá tétele

A digitalizáció előnyeinek kihasználásával lépést tarthat a változó trendekkel, mint például az újra feldolgozott papírok felhasználásának növekvő térnyerése, a nyomtatás csökkenő szükségessége és a papírgyárak bővülése. Együttműködésünk során azonosítjuk az innovatív és adatvezérelt megoldásokat, felkészítve vállalkozását a jövő elvárásaira. 

 
 
 

Intelligens cellulóz- és papírgyártási megoldások

Intelligens erőmű

Rugalmas és digitális iQ CHP megoldásunk valós idejű kommunikációt tesz lehetővé a termelés, az energiaellátási megoldásaink és a hálózat között, vagyis a lehető legtöbbet hozza ki az energiapiacon elvárt további bevételi lehetőségekből.

Adatkezelés

Az energiaadatok új megközelítésével a gyártási folyamata összekapcsolható az energiaellátásával. Az energiafogyasztás nyomon követéséből és a felhasználás elemzéséből születő adatvezérelt döntésekkel a maga javára fordíthatja a rugalmasság előnyeit.

Fenntartható szolgáltatásnyújtás

Szakembereink az alternatív üzemanyagforrásokból – beleértve a gyártási folyamatainak melléktermékeit is – kialakított, egyedi, fenntartható energiamegoldásokat terveznek a szén-dioxid-kibocsátásának csökkentése érdekében.

Elkötelezett együttműködés

Napi szintű együttműködést folytatunk az összes érdekelt féllel, az energiamenedzserektől a telephelyvezetőn át az ügyvezető igazgatóig. Ily módon megérthetjük, hogy milyen egyedi kihívásokkal szembesülnek a vállalkozások, és olyan egyedi megoldásokat hozhatunk létre, amelyek minden igényt kielégítenek.

Fejlett energiagazdálkodás

iQ CHP megoldásunkkal a rugalmassága hatékonyan optimalizálható, valamint az energiaellátása is stabilizálható azáltal, hogy a vállalkozása a villamosenergia-igényeknek megfelelően több vagy kevesebb energiát termel, illetve fogyaszt.

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők