Az innovatív vállalkozások innovatív megoldásokat igényelnek

Adatközpontok és telekommunikáció

Az energiahatékonyság még a leginnovatívabb vállalkozások esetében is javíthatja a jövedelmezőséget a megbízhatóság befolyásolása nélkül. A városi területek robbanásszerű növekedése és az innovatív Edge és Hyperscale adatközpontok iránti növekvő kereslet merőben új kihívásokat jelent a vállalkozások számára. Szakembereink segíthetnek azonosítani a hatékonyabbá válás módszereit, és új bevételi forrásokat szerezhetnek anélkül, hogy veszélyeztetnék az alaptevékenység szempontjából létfontosságú üzleti tevékenységeket.

 
 
 
 
 
 

Ötletes adatközpont- és telekommunikációs megoldások

 
 
 

Napi szintű tanácsadás

Együttműködésünk során segítünk megoldásokat találni a tervezéstől a testre szabott fizetési konstrukcióig, illetve a kivitelezésig. A kezdetektől együttműködünk az önkormányzatokkal és a települési szervezetekkel való kapcsolattartásban, valamint a helyi lehetőségek azonosításában. 

Energiahatékonyság

Az épületek összekötésével és az energiafogyasztás kiegyensúlyozásával teljes városok fűtéséhez és hűtéséhez járulhat hozzá. Cégünk HVAC-infrastruktúrát, például hűtőberendezéseket vagy közvetett párolgású hűtőmegoldásokat kínál, amelyek nem igényelnek vízkezelést, emellett pedig öntisztító hőcserélővel és alacsony nyomású aeroszolos rendszerrel vannak ellátva.

 
 
 

Városi infrastruktúra

A városi infrastruktúrákkal és a helyi önkormányzatokkal együttműködve segíthet a városok közlekedési, energia és egyéb szolgáltatásainak fejlesztésében, valamint élvezheti a megnövekedett digitális erőforrások előnyeit.

Helyszíni energiatermelés

Az iQ CHP-nk segítségével energiaigényét a villamosenergia-piac kínálatához hangolhatja. A valós idejű gyártási információkat az energiapiaccal egyeztetve láthatóvá válik, hogy mikor kell felhasználnia vagy eladnia az energiát. A hatékonyság maximalizálása érdekében a rendszerhibák már a korai szakaszban észlelhetők.

 
 
 

Üzleti előnyök

Az alacsony költségű energia biztosítása

A redundáns, elosztott és méretezhető energiatermelési megoldások használatával növelhető az adatközpontok teljesítménye. Megtaláljuk az adatközpontok optimalizálásának testre szabott megoldásait, illetve olyan energiaforrásokat hozunk létre, amelyek a tárolt energiát, vagy olyan energiaellátási megoldásokat használnak, mint például a CHP vagy a napenergia.  Így a kereslet és a kínálat egyeztethető, és elkerülheti a kapacitást meghaladó beszerzést.

Fenntarthatóbb működés

Ha ügyfeleink 100%-ban megújuló energiafelhasználásra szeretnének áttérni, ebben is szívesen segítünk. Egy közös mikrohálózaton megosztva velünk az eszközkészletet, ügyfeleink jobban integrálódhatnak a helyi ökoszisztémába. Ez azt jelenti, hogy olyan fenntartható megoldásokat hozhatnak létre, mint a helyi területeken a fűtés biztosítása, és a jövőbeli növekedés lehetővé tétele

Jobb jövedelmezőség

Ha a vállalatának infrastruktúráját a távfűtési rendszerhez és a DSR-szolgáltatásokhoz kapcsolja, valamint az adott távhőszolgáltatóval erre vonatkozóan megállapodás jön létre, a felesleges hőt el tudja adni a város távfűtési hálózatának. Innovatív technológiát biztosítunk az energiapiaci kereskedelemhez, ily módon további bevételforrásokra tehet szert, és javíthatja az üzleti folyamatait.

Megbízható energiaellátás

Európa egyik legnagyobb energiaipari vállalataként – a teljes energia-ökoszisztémájának áttekintése után – garantálhatjuk a megbízható energiaellátást, és nem csak a létfontosságú létesítményei számára.

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők