Mindig egy lépéssel a versenytársak előtt

Az urbanizáció és a digitalizálás fenntartható beruházásokat és átlátható folyamatokat tesz szükségessé.

A fenntartható beruházások segíthetik a gyors növekedésben, illetve az e-kereskedelem által támasztott változó kereslet kezelésében. Szakértői csapatainkkal együttműködve megtalálhatja a testre szabott, harmadik féltől és technológiától független megoldásokat.

 
 
 

Rugalmas, érzékeny és gyorsreagálású

Az egyre szigorúbb jogszabályi előírásokkal és a növekvő költségnyomással az energiahatékonyság immár nemcsak fenntarthatósági, hanem túlélési kérdés is.

 
 
 
Valódi segítség

Szakembereink az Ön „bővítményeként” dolgoznak az igényeihez és a költségvetési elvárásaihoz igazodva.

A megfelelőség biztosítása

A vállalatok néha igen szigorú környezetvédelmi célokat tűznek ki. Ezért a szakembereink olyan egyedi megoldást dolgoznak ki, amely nemcsak megfelel minden jogszabályi előírásnak, de elég rugalmas is ahhoz, hogy a jövőbeli megfelelőségi igényekhez igazodjon. 

A költségnyomás enyhítése

Ne pazaroljuk a pénzt a nem hatékony hűtőkre vagy a HVAC-rendszerekre. Az energiafelhasználás mértéke és a piaci kínálat optimalizálása révén jelentősen csökkentheti a teljes életciklusra megállapított energia- és működési költségeit.

A megfelelő technológiák beszerzése

A teljes függetlenségünk azt jelenti, hogy ügyfeleinket nem kötjük egy adott szállítóhoz. Mindig azt a megoldást javasoljuk és hajtjuk végre, amely a leghatékonyabban alkalmazható és a legjobban igazodik az igényeihez, illetve a költségvetési elvárásaihoz.

Intelligens kiskereskedelmi megoldások

Érzékelőalapú megközelítések

Az energia- és a folyamatmenedzsment integrálásával kényelmesebb üzlethelyiségek, jobb energiatakarékosság és akár új üzleti ötletek valósulhatnak meg.
 

Szoftverfejlesztés

A prediktív karbantartási megközelítések és az üzleti folyamatokba történő integráció révén az öntanító algoritmusok csökkenthetik a készlethiányát és a karbantartási költségeit.
 

Intelligens energiainfrastruktúra

A napelemes (fotovoltaikus PV) rendszerek, az energiatároló és az elektromos töltési infrastruktúrák kombinálása költséghatékony és fenntartható koncepciókat hozhat létre cége számára.

Üzleti előnyök

 
 
 

Középpontban az alapvető folyamatok

Az energiagazdálkodási központunkhoz csatlakozva elkerülheti a felesleges javítási, karbantartási kiszállásokat. A változékony energiaigény kezelésére szolgáló puffer beépítésével lehetővé válik, hogy a vállalkozása a szokásos üzletmenet szerint működjön akkor is, amikor nincs a telephelyén senki. 

A portfólió legjobb kihasználása

Megértjük a bérbeadók és a bérlők sajátos igényeit, és segítünk mindkét fél számára megfelelő, fenntartható beruházásokat találni. Az üzemi technológia optimalizálásával és megújításával, illetve a megújuló energiára összpontosítva megőrizheti az ingatlanjai értékét. 

Energiahatékonyság

Érzékelőink segítségével és LED-es világításra váltással jelentős energiamegtakarítást érhet el, illetve az üzemeket a HVAC-rendszerhez csatlakoztatva a folyamatok során keletkező felesleges hőt is felhasználhatja, a hulladék mennyiségének csökkentése mellett.

Fenntartható energiainfrastruktúrák

Létrehozhat egy hosszú távon is működő és jól funkcionáló infrastruktúrát, amely illeszkedik a fenntarthatósági ütemtervéhez. A napenergia (PV) és az elektromos töltés felhasználásával pedig költséghatékonyan csökkentheti a szén-dioxid-kibocsátását.

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők