Gépgyártás

 
 
 
A megújuló technológiák továbbra is alapvető szerepet játszanak az üzemeltetési költségek és az energiaszámlák csökkentésében.
 
 
 

Versenypiaci előny

 
 
 

A termelés maximalizálása

Soha ne kössünk kompromisszumot a termelés kárára. Segítünk optimalizálni az energiafogyasztását, így a termelékenység energiahatékonysággal párosul, és nem kell feláldoznia sem a berendezések biztonságát, sem a megbízhatóságukat.

Termelés

Mivel egyre több versenytárs jelenik meg a piacon, ezért minden vállalkozás számára szükségszerű, hogy a termékeire megkülönböztető árképzést alkalmazzanak. Kizárólagos partneri támogatásunkkal előnyre tehet szert a versenytársaival szemben, mert megoldásainkat a konkrét igényeihez és a gyártási folyamataihoz igazítjuk.

 
 
 

A költségnyomás enyhítése

Az energiafelhasználás optimalizálásával és a piac által kínált megoldásokkal jelentősen csökkentheti az egész életciklusra megállapított energia- és üzemeltetési költségeit.

Fókuszban a fenntarthatóság

A gépek az EU fenntarthatósági szabályozásának kulcsfontosságú elemei, ezért elengedhetetlen a szén-dioxid-kibocsátás ellenőrzése. Szakembereink megtervezik az igényeinek megfelelő energetikai megoldást, miközben biztosítják, hogy a gyártási folyamatai változatlanok maradjanak.

 
 
 
 
 
 

Intelligens termelési megoldások

Energiahatékonyság

Épületenergiagazdálkodási rendszerünk segítségével lehetővé válik az energiafogyasztó eszközök folyamatos felügyelete, miközben elemezheti és finomíthatja az energiahatékonyságot a teljes gyártási folyamata során.

Helyszíni energiatermelés

A hulladékenergia felhasználható az épületek energiahatékonyságának növelésére is. A fotovoltaikus (PV) és az energiatároló eszközöket kombináló, megújuló energiainfrastruktúrákkal kapcsolatban is tudunk tanácsokat adni.

Érzékelőalapú koncepciók

Az energia- és a folyamatmenedzsment integrálásával, ideértve a prediktív karbantartást is, elkerülheti az energiapazarlást az üres helyiségekben és a termelési leállások során.

Energiatárolási megoldások

Az alapterhelés eléréséhez, a közcélú hálózatról vételezés és az attól való függőség csökkentéséért akkumulátorokat célszerű telepíteni a termelési tevékenységének helyszínén. Az így tárolt energiát az áramingadozások elkerülésére és az áramszüneti energiaellátásra használhatja fel, a termelési folyamatok megbízhatóságának növelése érdekében.

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők