Az alapvető folyamatok hatékonysággal kapcsolatos összetevőinek megtalálása

Az iparágban a fokozódó verseny azt jelenti, hogy minden korábbinál fontosabb megtalálni az alapvető folyamatok hatékonyabbá tételének lehetőségeit.

A termelőüzemek energiafelhasználása egyszerű és kreatív módszerekkel optimalizálható. Szakembereink segítenek az energiaellátás új világához csatlakozni az alapvető folyamatok újragondolásával, illetve a digitalizálásra és a fenntarthatóságra való összpontosítással.

Partnereinkkel szoros együttműködésben dolgozunk a környezetvédelem iránti elkötelezettségünk és a végfelhasználók igényeinek kifogástalan teljesítéséért.  

 
 
 

Élelmiszeripari megoldásaink

 
 
 

Üzleti előnyök

 
 
 
 
 
 

A konkurencia miatti költségnyomás enyhítése

Az energiaigényes folyamatok a konkrét műszaki szükségletekre összpontosítva kezelhetők. Intelligens vezérlésünkkel a rendszerei nagyobb hatékonysággal működtethetők. Segítünk a lehető legtöbbet kihozni a műszaki eszközeiből, ezzel is optimalizálva az energiahatékonyságot.

Az energiapazarlás csökkentése

Együtt intelligens megoldásokat találhatunk arra, hogy miként lehet a legtöbbet kihozni az üzleti tevékenységeinek melléktermékeiből, például a fűtésre vagy a hűtésre használható energia előnyeiből. Az egyik folyamatból származó melléktermék egy másik folyamat igényeinek teljesítésére is megfelelhetnek. Ezek közé tartozik pl. az élelmiszeripari hulladékok biomasszaként történő felhasználása a kapcsolt hő- és villamos energiával (CHP) működő berendezések üzemeltetése során. A folyamatok nemcsak hatékonyabbá válnak, de csökkenthetik a berendezések teljes élettartama során felhasznált energia mennyiségét, illetve a működési költségeit is.

 
 
 

Fenntarthatósággal egymásért

A fogyasztók számára ma már egyre fontosabb, hogy a cég, ahol a mindennapi bevásárlásukat intézik, vállaljon felelősséget az általuk gyakorolt környezeti hatásokért. Ebben is segíthetünk: a végfelhasználók felé vállalt, a bio- vagy fenntarthatóként meghatározott termékekkel kapcsolatban a teljes értékláncra kiterjedően elvárt követelmények teljesítésében. 

A vállalkozás felkészítése a digitalizációra

Jobban átláthatja az alapvető üzleti folyamatait, így nyomon követheti az aktuális fogyasztást és figyelemmel kísérheti a KPI-kat, ha maximálisan kihasználja a digitalizáció nyújtotta lehetőségeket. Ezért az együttműködésünk során segítjük, hogy a következő felügyeleti szintre léphessen a termelés energiaellátási szempontból történő tanulmányozása terén. 

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők