Az innováció ösztönzi a fenntarthatóságot és a hatékonyságot

Tegye ugyanolyan hatékonnyá a gyártási folyamatot, mint a járműveket. Szakembereink segítenek az innováció, a fenntarthatóság és az energiahatékonyság ösztönzésében, hogy az így keletkező megtakarításokkal a vállalkozása továbbra is az élmezőnyben maradjon. Az energiafogyasztás és a kibocsátás csökkentésével kapcsolatos egyre nagyobb elvárások miatt az elsődleges prioritás továbbra is az energiahatékonyság.

 
 
 

Csatlakozzon az energiaellátás forradalmához!

Kizárólagos partnerként az energiafogyasztás optimalizálása és biztosítása mellett sokkal többre vállalkozunk. A megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos megoldásokban is segítünk a termelés energiaköltségeinek csökkentéséért, és támogatjuk az e-mobilitás bevezetését, hogy még inkább fellendíthesse üzleti tevékenységét. 

A megfelelőség biztosítása

Ma már nemcsak trendi „zöldnek lenni”, de jogszabályok is előírják a vállalatok környezettudatos működését. Szakembereink ismerik a vonatkozó rendelkezéseket, a jogszabályokat és az új irányvonalakat is. Célunk, hogy az energiafolyamatai teljes mértékben megfeleljenek az előírásoknak, illetve a különböző lehetőségek optimalizálásával pénzt takaríthasson meg. 

 
 
 

A fogyasztás nyomon követése

Távfelügyeleti központunk segítségével az energiafogyasztása nyomon követhetővé válik. Az energiafelhasználás mértékének optimalizálását és a piaci kínálat felmérését követően a fogyasztása jelentős mértékben csökkenhet.

Csak a legjobb felel meg

A vállalkozása kizárólag a legjobbat érdemli. Függetlenségünkhöz az is hozzátartozik, hogy partnereinket soha nem kötjük kizárólag egy adott technológiai szolgáltatóhoz. Ehelyett minden alkalommal saját, személyre szabott megoldásokat valósítunk meg. 

Innovatív autóipari megoldások

Megújuló energia

A nagy tető- vagy parkolóterületek tökéletesen megfelelnek napelemes (fotovoltaikus: PV) rendszerek telepítésére. Ezek a megoldások lehetővé teszik az üzleti tevékenységének zöld energiával történő működtetését, és hosszú távon jelentős megtakarítást is eredményezhetnek.

CHP-rendszerek

A kapcsolt hő- és villamosenergia-termelő rendszerek (CHP) a termelési folyamat bizonyos részeihez képesek hőenergiát biztosítani, és lehetővé teszik, hogy a vállalkozása a saját maga által megtermelt energiával működjön.


 

Energiafogyasztás optimalizálása

Az energiafogyasztás optimalizálásával pénzt takaríthat meg, míg virtuális erőművünk lehetővé teszi, hogy a fölösleges energiát visszatáplálhassa a hálózatba.

 

Energiatárolás

Az akkumulátorok rugalmasabbá teszik az energiafogyasztását azáltal, hogy segítenek az alapterhelés beállításában, illetve a közcélú hálózatról való vételezésben, valamint csökkentik az attól való függőséget. Ráadásul a tárolt energia megakadályozza a termelés közben bekövetkező áramkimaradásokat is.

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők