Szakterületeink

Szakembereink az adott cég energetikai tényezőit egyszerre és teljeskörűen vizsgálják meg, majd az energia hatékonysági technológiák alkalmazásával, hosszú távú szolgáltatás formájában biztosítjuk ügyfeleinknek komplett, kulcsrakész energetikai megoldásainkat, a tervezéstől a fizikai megvalósításon át az üzemeltetésig.

Tapasztalt mérnökökből és műszaki szakemberekből álló csapatunkkal arra törekszünk, hogy korszerű, fenntartható megoldásainkkal, átfogó látásmódunkkal a valódi igényeire válaszoljunk, a lehetséges megoldást pedig innovatívan, minden apró részletre odafigyelve mutassuk be.

Autóipar

 
 
 

HoReCa

 
 
 

Vegy-és gyógyszeripar, cellulóz-és papírgyártás

 
 
 

Gépgyártás

 
 
 

Kereskedelem és logisztika

 
 
 

Élelmiszeripar

 
 
 

Telco, Média és Data Center

 
 
 
 
 
 

Speciális szakértelem

A közös cél elérése érdekében hosszú távú, az átláthatóságra és az együttműködésre épülő kapcsolatokat építünk. Azért dolgozunk, hogy megértsük a vállalkozásának sajátosságait és a kapcsolódó globális trendeket, valamint ezek alapján kidolgozzuk a lehető legjobb, egyedi igényekhez igazított megoldásokat.

Folyamatos optimalizálás

Együttműködésünk során mindvégig a műszaki és a kereskedelmi optimalizálás lehetőségeit keressük a jövedelmezőség javítása érdekében.

Fenntartható teljesítés

Szakembereink az alternatív üzemanyagforrásokból — beleértve a gyártási folyamat melléktermékeit is — kialakított, fenntartható, energiatakarékos megoldásokat terveznek.

A legmodernebb technológia

Rendkívül rugalmas és dinamikus termékeket kínálunk, amelyek segítenek optimalizálni a vállalkozása működését az energiapiaci feltételeknek és az egyedi termelési követelményeknek megfelelően, és mindezt valós időben.

 
 
 
A digitalizáció előnyeinek kihasználása

Szakembereink segítenek megérteni az automatizálás, az ipar 4.0 és az internet adta lehetőségeket, hogy összehangolhassa a gyártási folyamatait az energiaellátással. A digitalizálás csökkenti a működési költségeket és elérhetővé, „kézzel foghatóvá” teszi a megtermelt energiát.

 
 
 

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők