Köszönjük érdeklődését!

 
 
 
Webinar – Energetika tervezetten

Köszönjük érdeklődését, örülünk, hogy velünk tart az online közvetítés alkalmával!

Regisztrációját a Jelentkezem gombra kattintva, a regisztrációs űrlap valamennyi mezőjének kitöltésével adhatja le. A regisztráció visszaigazolását a program pontos tudnivalóival a rendezvény előtt e-mailben juttatjuk el az Ön számára. Az eseményt élő, online közvetítéssel bonyolítjuk le, így kényelmesen az irodából vagy otthonából is megtekintheti azt. Az online stream linkjét a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük ki a további tudnivalókkal és a részletes leírással.

Regisztráció

Kérdése van?
Keressen minket bizalommal:
+36 30 611 4957 

*
*
*
*

*Kötelezően kitöltendő mezők 

Ahol már bizonyítottunk

 
 
 

Club Tihany

Tihany

A Club Tihany kazánjai elavultak voltak, teljesen elkorrodálódott a tűztér. Mivel a szálloda egész évben üzemel egy kisebb téli leállást leszámítva, így csak egy bizonyos időszakban volt lehetőségük a kazánok cseréjére. Tudtuk, hogy év végén, az ünnepek közeledtével nem lesz egyszerű feladat a berendezések cseréje, de egy hónap alatt sikerült próbaüzemmel együtt átadni a 2 db 1300kW teljesítményű kazánt. A projektet nehezítette, hogy nem volt elegendő hely, ezért a régi kazánokat előbb el kellett távolítani, és csak azután kerülhettek be az új berendezések, ráadásul biztonsági okokból hőcserélővel le kellett választani ezeket a többi rendszerről. A kivitelezés sikerrel zárult, és ügyfelünk legnagyobb megelégedésére az új Viessmann kazánokkal a legfrissebb mérések alapján 10 százalékos hatásfoknövekedést értünk el.

 
 
 

Anna Grand Hotel

Balatonfüred

„Nagyon örülünk, hogy az E.ON innovatív energetikai szolgáltatásait elsőként élvezhetjük a hazai szállodák közül. Azért döntöttünk az együttműködés mellett, mert garanciát láttunk arra, hogy működésünket költséghatékonyabbá és tervezőhetőbbé teszik a fejlesztések. Ezzel olyan erőforrásokat szabadíthatunk fel, melyeket vendégeink további kényelmére és elégedettségére tudunk fordítani.”

Lengyel Ernő, az Anna Grand Hotel tulajdonosa és ügyvezető igazgatója


Az E.ON innovatív, a szállodák adottságaira szabott, komplex energetikai megoldásainak köszönhetően fűtéstechnikai rekonstrukciót és gépészeti felújítást hajtott végre az Anna Grand Hotelben. A felújítás következtében hatékonyabban üzemel a szálloda gázkazánja és jelentősen csökken a meghibásodás valószínűsége is. Emellett a hotel az eddig megszokott energiaellátást kedvezőbb áron kapja, az üzemeltetési feladatokat pedig az E.ON végzi a szálloda helyett. A vállalat több területen tehermentesíti a hotelt azáltal, hogy átvállalja eddigi feladataikat az energiagazdálkodás terén és átveszi az energiabeszerzési eljárások terhét is.