Teljes sebességgel előre: fedezze fel műszaki szakértelmünket

 
 
 

Szakembereink a vállalatának energetikai tényezőit teljeskörűen átvizsgálják, majd az energiahatékonysági technológiák alkalmazásával hosszú távú szolgáltatás formájában biztosítjuk a komplett, kulcsrakész energetikai megoldásainkat, a tervezéstől a fizikai megvalósításon át az üzemeltetésig.

 
 
 
Előzetes felmérést követően vállaljuk cége energetikai rendszereinek korszerűsítését, teljes körű műszaki üzemeltetését, valamint a működéshez nélkülözhetetlen műszaki háttérszolgáltatások ellátását is, és mindezeket modern technológiák használatával, az Ön igényeire szabva valósítjuk meg.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink között megtalálhatók az energiatermeléshez kapcsolódóan a fűtési és hűtési rendszerekre vonatkozó teljes körű megoldások, továbbá az akár megújuló energiaforrással is támogatott villamosenergia-ellátás is. Ezeket a rendszereket nemcsak megtervezzük, de a kivitelezést is vállaljuk, valamint a kész rendszereket működtetjük és a helyszínen vagy távfelügyeletben ellenőrizzük azokat. Nagy hangsúlyt fektetünk az energiahatékonysági célok megvalósítása érdekében végzett optimalizálási, adatátviteli és adatelemzési feladatokra, az intelligens vezérlésű világítási rendszerekre, valamint az épület elsődleges energetikai rendszereinek integrációjára is.

Célunk

Hogy az Ön egyedi igényeire válaszolva zavartalan energiaellátást (hideg, meleg, gőz, áram stb.) biztosítsunk, valamint az energetikai rendszerek optimális és zavartalan működésével segíthessük az energiaköltségei csökkentésében, energetikai rendszerei maximális kihasználásában és a szén-dioxid-kibocsátás optimalizálásában is. Tapasztalt mérnökökből és műszaki szakemberekből álló csapatunkkal arra törekszünk, hogy korszerű, fenntartható megoldásainkkal, átfogó látásmódunkkal a valódi igényeire válaszoljunk, a lehetséges megoldást pedig innovatívan, minden apró részletre odafigyelve mutassuk be.

Hiszünk abban, hogy a jövő olyan lesz, amilyenné közösen tesszük. Tartson velünk!

Folyamatos optimalizálás

Együttműködésünk során mindvégig a műszaki és a kereskedelmi optimalizálás lehetőségeit keressük a jövedelmezőség javítása érdekében.

Fenntartható teljesítés

Szakembereink az alternatív üzemanyagforrásokból — beleértve a gyártási folyamat melléktermékeit is — kialakított, fenntartható, energiatakarékos megoldásokat terveznek.

Modern technológia

Rendkívül rugalmas és dinamikus termékeket kínálunk, amelyek segítenek optimalizálni a vállalkozása működését az energiapiaci feltételeknek és az egyedi termelési követelményeknek megfelelően, és mindezt valós időben.

Speciális szakértelem

A közös cél elérése érdekében hosszú távú, az átláthatóságra és az együttműködésre épülő kapcsolatokat építünk. Azért dolgozunk, hogy megértsük a vállalkozásának sajátosságait és a kapcsolódó globális trendeket, valamint ezek alapján kidolgozzuk a megfelelő, egyedi igényekhez igazított megoldásokat.

A digitalizáció előnyeinek kihasználása

Szakembereink segítenek megérteni az automatizálás, az ipar 4.0 és az internet adta lehetőségeket, hogy összehangolhassa a gyártási folyamatait az energiaellátással. A digitalizálás csökkenti a működési költségeket és elérhetővé, „kézzel foghatóvá” teszi a megtermelt energiát.

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők