Cégére szabjuk az energetikát! 

 
 
 
Megbízható szakmai segítség pályázati ügyintézéshez és kivitelezésben
 
 
 

Bízza szakértelmünkre energetikai rendszerei korszerűsítését! 

Számítson  támogatásunkra a pályázati ügyintézésben, valamint szakértelmünkre építhet kazáncsere-, világítás korszerűsítés-, napelemes rendszerek tervezésében és kivitelezésében is! Érdemes a jövőbe fektetnie és megújuló energiaforrást alkalmazó technológiát használnia. A környezet megóvása mellett így energetikai költségeit is csökkentheti. Szakmai támogatásunk egyesíti a stabil hátteret a hozzáértéssel. Pályázzon támogatásra – segítünk az ügyintézésben!

Ha energetikai fejlesztésben gondolkodik, érdemes a pályázati lehetőségeket is figyelemmel kísérni. Mivel egy-egy időszakban akár többféle pályázati forrás is megnyílhat egyszerre, ezért arra bíztatjuk ügyfeleinket és a hozzánk forduló érdeklődőket, hogy gondolkozzanak előre és készüljenek fel időben egy-egy pályázat benyújtására. 

Az E.ON szakértőire számíthat:

  • pályázatíró ajánlásában,​
  • szakmai tanácsadásban az energiahatékonyság növelésére és megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására, ​
  • kazáncsere, ipari világításkorszerűsítés, illetve napelemes rendszerek tervezésében és kivitelezésében.​

Kérjen díjmentes konzultációt!

Pályázzon vissza nem térítendővé alakítható támogatásra és valósítsa meg beruházásait az E.ON segítségével!
 

Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdéseire, vagy átbeszélhessék a pályázattal kapcsolatos részleteket.
 

Köszönjük! 

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők