Használja ki az energetikai auditban rejlő adókedvezmény lehetőségét nagyvállalatként is!*

 
 
 
 
 
 

Tudta?

Meghatározott feltételek teljesülése esetén az energiahatékonysági célú beruházásokhoz kapcsolódó társasági adókedvezmény a 3 éve a pályázatokból kizárt nagyvállalatok számára is elérhető lehetőség?*

 
 
 

Az Európai Unió célul tűzte ki maga elé, hogy 2050-re klímasemlegesség válik, társadalmilag igazságos és költséghatékony módon meghatározva a zöld növekedési stratégia hosszú távú irányát. Az átmenet izgalmas lesz, ám a vállalatok számára kötelezettségeket is teremthet, amelyek mellett   érdemes minél szélesebb körben élni a kedvező hazai szabályozási környezet adta lehetőségekkel. A magyar szabályozás többek között adókedvezményeken keresztül is igyekszik vonzóvá tenni a klímasemlegesség irányába mutató beruházásokat. Ezeknek a lehetőségeknek a kiaknázásához fontos, hogy már a kezdetektől a megfelelő szakemberek segítségét vegye igénybe.

 
 
 

Gondolkozzon hosszú távon, válasszon megbízható energetikai auditort

 
 
 
 
 
 
  • A beruházást megelőzően a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal által nyilvántartott, energetikai auditor jogosultsággal rendelkező szakember felmérése szükséges, aki a kiinduló állapotról felmérést készít.
  • Mivel ez a munka rendkívül összetett, több szakágon átível, ráadásul szükséges feltétele az adókedvezmények igénybevételének is, a jogosultságon felül érdemes komoly háttérrel rendelkező céget választani.
  • Ugyancsak fontos szempont lehet a garancia és a hosszútávú támogatásAuditor nélkül a beruházás/felújítás adókedvezményre nem jogosít, hiszen nem lehet igazolni az energetikai hatékonyság növelését.
  • A kedvezmény komplexitása miatt a cégek saját műszaki és gazdasági szakembereinek, illetve az adótanácsadónak és az energetikai auditornak együtt kell működnie. 
 
 
 

Válasszon minket energetikai auditor szakértőjének!

 
 
 
Szakértelem

Energetikai auditor partnerünk a GET Energy Kft. az elmúlt közel 3 évben több mint 477 db igazolást készített és 5500 db egyszerűsített és 750 komplex energetikai auditot végzett. 

Naprakész tudás

Energetikai auditor partnerünk szakértői folyamatosan követik a területet érintő szabályozások változását, kapcsolatban állnak az illetékes hatóságokkal.

Kedvezményes ár

2020-ban történő megrendelés esetén, 5% kedvezmény a készített Energetikai audit árából. 

* A jelen hirdetés tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül tanácsadásnak vagy ajánlattételnek. Az adókedvezmény igénybevételének feltételeiről egyeztessen könyvelőjével és/vagy adótanácsadójával

 
 
 

Éljen a lehetőséggel még ma!

Adatai megadásával tudjon meg többet az adókedvezményről.

Munkatársunk 3 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők