Korszerűsítsen hatékonyan

 
 
 

Kényelem = boldogabb munkahely

 
 
 

A munkahely épülete nemcsak az időjárás viszontagságai ellen nyújt menedéket, illetve nem csak egy akármilyen hely, ahol az alkalmazottak és az ügyfelek néhány órát el tudnak tölteni. Az Ön energiainfrastruktúrája elégedettségre adhat okot, de elégedetlenséget is ébreszthet. Kötelességünk nem csak biztonságossá, hanem kényelmessé is tenni ezt a környezetet.

Még a legújabb, legmodernebb épületek is profitálhatnak a rendszeres energiafelhasználási felmérésekből, például azzal, hogyan lehet a munkahelyi környezet hőmérsékletét és a világítását optimálissá tenni az alkalmazottak és az ügyfelek kényelme érdekében.

Energetikai rendszerek korszerűsítése, fűtéstechnikai megoldások
Világításkorszerűsítés, ipari LED és világítástechnika
Hőhasznosítás, hővisszanyerő berendezések

Érzékelő-alapú megközelítése

Az energia- és folyamatmenedzsment integrálása lehet az egyik fontos lépés a nagyobb fokú kényelem biztosítása érdekében. Ne pazaroljunk energiát az üres helyiségekre és a termelés esetleges leállásai során

Intelligens energiafelhasználás

A fotovoltaikus (PV) rendszerek, az energia tárolási és az elektromos töltési infrastruktúrák kombinálásával költséghatékony és fenntartható koncepciók hozhatók létre. A következő lépésben felhőalapú ellenőrzést lehet létrehozni egy energiagazdálkodási rendszerrel vagy egy virtuális erőművel együtt a hatékonyság további optimalizálása érdekében.

Az energiafogyasztás optimalizálása

Az energiagazdálkodási rendszerek nyomon követhetik, kezelhetik és ellenőrizhetik az épületek energiafogyasztó eszközeit, ezzel lehetővé téve az energiafelhasználás megértését és teljesítményének javítását. A teljes termelési folyamat is elemezhető a fogyasztási szokások átfogó, az egyedi folyamatokhoz történő optimalizálása érdekében.

A megújuló energiafajták felhasználása

 
 
 

 A tetőt, vagy a talajt fotovoltaikus rendszerek telepítésére is használhatjuk a megújuló energia helyszíni előállítása céljából. Az akkumulátoros energiatárolás, vagy az üzemanyagcellák az energiaellátásba történő integrálásával növelhetjük az általunk megtermelt villamos energia felhasználását a csúcsterhelés csökkentése érdekében. Az ügyfelek és az alkalmazottak büszkék lesznek arra, hogy még az ő kényelmük is környezetbarát, illetve csökkenti a CO2-kibocsátást.

Energiabiztonság
Fenntarthatóság

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők