Fókuszban a biztonság

 
 
 

Védje vállalkozását energiabiztonsággal

 
 
 

Az állásidő naponta több milliós termelési és bevételkiesést okozhat. Ön hogyan védi az eszközeit? Az energiabiztonság nem csupán az energiagazdálkodók felelőssége; teljes, az adott szervezeten belüli együttműködést kíván. Amikor az informatikai részleg vészhelyzeti terveket készít az esetleges kibertámadások esetére, vagy ha az ügyvezető igazgató megalkotja az adott év üzleti stratégiáját, vegyük figyelembe az egész vállalat energiagazdálkodására kiterjedő hatást. Mert az energiabiztonság mindannyiunk ügye.

Energiamenedzsment, épületfelügyeleti és energiamonitoring rendszerek
VPP-technológia
Kapcsolt hő- és villamosenergia-termelés, gázmotorok, ko- és trigenerációs gázmotorok

Az állásidő csökkentése

A termelés lényegében bármi miatt leállhat: emberi hiba, természeti katasztrófák, akár kibertámadások miatt is. Bármi legyen az ok, a következmények igencsak költségesek. Az energia-infrastruktúra az összes lehetséges forgatókönyv figyelembevételével történő kialakítása és a vészhelyzeti tervek kidolgozása segíthet csökkenteni az esetleges állásidőt, így az üzleti tevékenység megszakítás nélkül, ugyanolyan kapacitással folytatható a továbbiakban is.

Az eszközök védelme

Bárkit érhet kibertámadás, de a nagy energiaigényű nagyvállalatok esetében ez rendkívüli kockázattal jár. A felhőalapú energiagazdálkodási rendszerek használata nemcsak a működés közbeni csúcsfogyasztások észlelését segítik elő a lehetséges problémákra történő előzetes figyelmeztetéssel, de ezek a rendszerek védelmet nyújthatnak a vállalkozás számára a hackerek ellen is.

Komplex nézőpont

Néha csak egy friss nézőpontra van szükség ahhoz, hogy azonosítani tudjuk az energiafelhasználás potenciális problémáit és összehangoljuk a támadások elleni küzdelmet. Tanácsadóink olyan modern megoldásokat terveznek, amelyek az innovációval és az elvárásokkal kapcsolatban a lehető legmagasabbra teszik a lécet. Ez az a fajta friss látásmód, amely garantálhatja a vállalkozás üzleti biztonságát.

Fenntarthatóság
Korszerűsítés

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők