Cégére szabjuk az energetikát!

 
 
 
 
 
 

Teljes sebességgel előre: fedezze fel műszaki szakértelmünket

Szakembereink a vállalatának energetikai tényezőit teljeskörűen átvizsgálják, majd az energiahatékonysági technológiák alkalmazásával hosszú távú szolgáltatás formájában biztosítjuk a komplett, kulcsrakész energetikai megoldásainkat, a tervezéstől a fizikai megvalósításon át az üzemeltetésig.

 
 
 
Előzetes felmérést követően vállaljuk cége energetikai rendszereinek korszerűsítését, teljes körű műszaki üzemeltetését, valamint a működéshez nélkülözhetetlen műszaki háttérszolgáltatások ellátását is, és mindezeket modern technológiák használatával, az Ön igényeire szabva valósítjuk meg.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink között megtalálhatók az energiatermeléshez kapcsolódóan a fűtési és hűtési rendszerekre vonatkozó teljes körű megoldások, továbbá az akár megújuló energiaforrással is támogatott villamosenergia-ellátás is. Ezeket a rendszereket nemcsak megtervezzük, de a kivitelezést is vállaljuk, valamint a kész rendszereket működtetjük és a helyszínen vagy távfelügyeletben ellenőrizzük azokat. Nagy hangsúlyt fektetünk az energiahatékonysági célok megvalósítása érdekében végzett optimalizálási, adatátviteli és adatelemzési feladatokra, az intelligens vezérlésű világítási rendszerekre, valamint az épület elsődleges energetikai rendszereinek integrációjára is.

Célunk

Hogy az Ön egyedi igényeire válaszolva zavartalan energiaellátást (hideg, meleg, gőz, áram stb.) biztosítsunk, valamint az energetikai rendszerek optimális és zavartalan működésével segíthessük az energiaköltségei csökkentésében, energetikai rendszerei maximális kihasználásában és a szén-dioxid-kibocsátás optimalizálásában is. Tapasztalt mérnökökből és műszaki szakemberekből álló csapatunkkal arra törekszünk, hogy korszerű, fenntartható megoldásainkkal, átfogó látásmódunkkal a valódi igényeire válaszoljunk, a lehetséges megoldást pedig innovatívan, minden apró részletre odafigyelve mutassuk be.
 

Hiszünk abban, hogy a jövő olyan lesz, amilyenné közösen tesszük. Tartson velünk!

 
 
 
 
 
 

Az energiaellátásokkal kapcsolatos szabályozások folyamatos változásával és az új energetikai megoldások kialakulásával egyidejűleg minden üzleti szektor megérzi a változás szelét. Olyan munkatársakkal dolgozunk együtt, akik valamennyien jól ismerik és értik az adott szektor egyedi kihívásait és az azokkal kapcsolatban kialakítandó stratégiákat. Ügyfeleinkkel együttműködve alaposan megismerjük vállalkozásaikat, hogy tudásunk és szakértelmünk segítségével olyan megoldásokat hozzunk létre, amelyek minél tovább biztosíthatják ügyfeleink üzleti sikerességét. Ha kicsit másképpen gondolunk az energiatermelésre és az energiaszerkezetre, olyan megtakarítási lehetőségekre bukkanhatunk, amelyek mindenki számára előnyösek.

 
 
 

Védje vállalkozását energiabiztonsággal

Az állásidő naponta többmilliós termelési és bevételi kiesést okozhat. Ön hogyan védi az eszközeit? Az energiabiztonság nem csupán az energiagazdálkodók felelőssége, az adott szervezeten belül teljes együttműködést kíván. Amikor az informatikai részleg vészhelyzeti terveket készít az esetleges kibertámadások esetére, vagy ha az ügyvezető igazgató megalkotja az adott év üzleti stratégiáját, vegye figyelembe az egész vállalat energiagazdálkodására kiterjedő hatást. Mert az energiabiztonság mindannyiunk ügye.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Megoldások, amelyek segítenek vállalkozása fellendítésében

 
 
 

Fenntartható megoldások

Amikor a fenntarthatóságra gondolunk, nagyobb valószínűséggel jutnak eszünkbe a környezetvédelmi előnyök, mint a vállalkozás jövedelmezősége. A fenntarthatóbb működés felé haladva a megújuló energiaforrások is beépíthetők energiarendszereinkbe, ezzel is költségmegtakarítást érve el. 

Biztonságos megoldások

Az állásidő naponta több milliós termelési és bevételkiesést okozhat. Ön hogyan védi az eszközeit? Az energiabiztonság nem csupán az energiagazdálkodók felelőssége; teljes, az adott szervezeten belüli együttműködést kíván. Amikor az informatikai részleg vészhelyzeti terveket készít az esetleges kibertámadások esetére, vagy ha az ügyvezető igazgató megalkotja az adott év üzleti stratégiáját, vegyük figyelembe az egész vállalat energiagazdálkodására kiterjedő hatást.

Korszerűsítés = kényelem

A munkahely épülete nemcsak az időjárás viszontagságai ellen nyújt menedéket, illetve nem csak egy akármilyen hely, ahol az alkalmazottak és az ügyfelek néhány órát el tudnak tölteni. Az Ön energiainfrastruktúrája elégedettségre adhat okot, de elégedetlenséget is ébreszthet. Kötelességünk nem csak biztonságossá, hanem kényelmessé is tenni ezt a környezetet.

 

Kérdése van?

Tudjon meg többet integrált energetikai megoldásainkról!

Vegye fel a kapcsolatot velünk pár kattintással, gyorsan és könnyedén. Munkatársunk 3 munkanapon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségei valamelyikén, hogy válaszolhasson kérdésére, vagy átbeszélhessék az ajánlatadáshoz szükséges részleteket.

 
 
 

Érdeklődés
e-mailben

Kereshet minket az alábbi e-mail címen is bizalommal: integralt@eon.com

* Kötelezően kitöltendő mezők