Diktálás

 
 
 
Hogy diktálhatok az Online ügyfélszolgálaton keresztül?
 
 
 

Az E.ON Energiamegoldások Kft. versenypiaci ügyfeleként is lehetősége van havi mérőállásának rögzítésére Online ügyfélszolgálatunkon keresztül. Minden hónap 1. és 5. nap között diktálhat a Diktálás menüpontban. Ha nem diktál ebben az időszakban vagy hibás mérőállást próbál rögzíteni, akkor automatikusan részszámlát állítunk ki az éves fogyasztása alapján. Ezt követő hónapban ismét tud diktálni. 

 

Az érintett felhasználási hely kiválasztása után rögzíteni tudja mérőállását az Aktuális mérőállás mezőben megadva, majd a Rögzítés gombra kattintva mentheti az értéket. A Diktálás menüpontban megtekintheti a diktálási időpontokat, valamint a korábban rögzített mérőállások listáját is.

 
 
 
 
 
 

Ha jelenleg még nem diktál, könnyedén igényelheti Online ügyfélszolgálatunkon. A Diktálás menüpontban a felhasználási hely kiválasztását követően kattintson a Diktálásra váltás linkre, majd adja meg az aktuális (kezdő) mérőállást. Hamarosan írásos tájékoztatást küldünk igényével kapcsolatban a regisztrált e-mail címére.

 
 
 
 
 
 

Aktuális mérőállás rögzítési feladatairől értesítést is kérhet a Beállítások /Értesítések és marketingnyilatkozat menüpontban.

 

Ha további információra van szüksége, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyintézőjével vagy keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

 
 
 

Kapcsolódó kérdések