Miért érdemes regisztrált villanyszerelőt választanom?

Ha regisztrált szerelőre bízza otthona villamos hálózatának kiépítését, átalakítását vagy bővítését, biztos lehet benne, hogy a kivitelezés a hatályos előírások szerint, szakszerűen történik.

A regisztrált szerelői lista olyan villanyszerelőkből áll, akiket az E.ON minősített, így megbízhat szakértelmükben. A regisztrált szerelők független szakemberek, nem az E.ON munkatársai, de a minősítésnek köszönhetően megbízható szolgáltatást nyújtanak és teljesen átlagos piaci áron dolgoznak

A szerelés/munkavégzés helyéhez legközelebbi regisztrált szerelőket itt találja meg:
 

Milyen szakembert kell keresnem, ha mérőhelyet szeretnék létesíteni vagy átalakítani?

Az ingatlanához tartozó mérőhely létesítését, átalakítását csak a listán szereplő regisztrált szerelő végezheti el.

A mérőhelyen lévő záró pecsétek (plombák) eltávolítását csak a listán szereplő szakemberek egy része, az arra feljogosított szerelők végezhetik. A már meglévő (plombált) fogyasztásmérőnél végzett munkák esetén a költséghatékony és gyors ügyintézés érdekében keressen ilyen regisztrált szerelőt.

Csatlakozás vagy bővítés esetén a „Meghatalmazás az E.ON regisztrált szerelői részére” című nyomtatvány kitöltésével és benyújtásával további feladatokkal bízhatja meg regisztrált szerelőjét (pl. igénybejelentő leadás, hálózat csatlakozási szerződés aláírása, stb.). Részleteket a témáról az Áram új bekapcsolás aloldalon talál.