Számoljon Velünk!

 
 
 
A villamos energia ára folyamatosan változik az energiapiac összetett folyamatainak függvényében, így érdemes mielőbb ajánlatot kérnie üzleti áramszolgáltatásra
 
 
 

Miért válassza az E.ON-t?

no_image
no_image
no_image

Még nem ügyfelünk?

Adatok

Villamosenergia-fogyasztás

*

*Kötelezően kitöltendő mezők 

no_image
no_image

Önt is fűtik az üzleti sikerek?

Az E.ON olyan cégcsoport Magyarországon, melyet a stabilitás, az innovatív gondolkodásmód, valamint az ügyfélcentrikus és komplex energetikai megoldások jellemeznek.

Büszkék vagyunk arra, hogy jelenleg közel 19 000 kis- és középvállalkozás, több mint 3000 nagyvállalat és mintegy 2000 önkormányzati intézmény számára nyújtunk energetikai szolgáltatást.

Ön már ügyfelünk?

Ajánlatkérés

Szerződésünkkel elkerülheti a további áremelés kockázatát.

Szerződését postázzuk

Szerződése lejártakor postán elküldjük Önnek az új szerződéstervezetet.

Küldje vissza aláírva!

Kérjük, mielőbb küldje vissza cégszerűen aláírva, ezzel meg is történik a szerződéshosszabbítás. Kérdés esetén keresse kapcsolattartóját!

Ezt nyújtjuk Önnek

Online ügyintézés

Számunkra ügyfeleink kényelme az első. Online ügyfélszolgálatunkon elindíthatja ügyeit elektronikusan, kérdezhet tőlünk, vagy elküldheti nekünk észrevételeit csupán pár kattintással. Mindezt a lehető leggördülékenyebb ügyintézés érdekében az irodában ülve, vagy akár utazás közben is megteheti az Ügyintézés menüpontra kattintva. Válassza ki az űrlapok közül az ügyintézés témáját, olvassa el a részleteket, vagy tegye fel nekünk kérdéseit! Válaszunkat a lehető legrövidebb időn belül elküldjük az Ön által megadott e-mail címre.

Bízza az E.ON-ra az ügyintézést! Váltson egyszerűen és kényelmesen!

Sok más piaci területhez hasonlóan ma már az energiapiacon is lehetséges a szolgáltatóváltás. Számos ügyfelünk élt a lehetőséggel, hogy kedvező áron juthasson energiához. Hozzánk szerződő ügyfeleinktől átvállaljuk az ügyintézés terhét, ezzel is könnyítve a váltást. Konkrét ajánlatért kattintson a lenti linkek egyikére!

 

 

 

Elérhetőségek

no_image
no_image
no_image

MEKH Energiadíj-kalkulátor

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elindította az Energiadíj-kalkulátor webalkalmazást. Ennek célja, hogy segítse a nem lakossági felhasználók tájékozódását a villamosenergia-kereskedők aktuális kereskedelmi ajánlatainak összehasonlításával, legfeljebb 100.000 kWh éves fogyasztás esetén. 

Az alkalmazás üzemeltetője a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal. 


A további részleteket és az alkalmazás elérhetőségét  ide kattintva érheti el.

A versenypiaci szolgáltatásról

A szabadpiaci szolgáltatás a villamosenergia-kereskedelem egy módja, mely során a versenypiaci kereskedők versenyeznek egymással az ügyfelekért, szabadon alakítják ki a kínált értékesítési árat és a szerződéses feltételeket.

Bármely felhasználó igénybe veheti a szabadpiaci szolgáltatást. 

Azon felhasználók, amelyek nem jogosultak egyetemes szolgáltatásra, szabadpiacon, versenypiaci kereskedőtől kell megvásárolják a villamos energiát.

Az egyetemes szolgáltatásra jogosult felhasználók is dönthetnek úgy, hogy szabadpiacon, versenypiaci kereskedőtől vásárolják meg a villamos energiát.

Az E.ON Energiamegoldások Kft. országos villamos energia és földgáz kereskedelmi engedéllyel rendelkezik. A területileg illetékes elosztói engedélyes nevét számláján megtalálja.