Vállalatcsoport

Az E.ON az első nagy nemzetközi vállalatcsoport, amely az új energiavilágot helyezte tevékenysége középpontjába, és fő fókuszában az energiahálózatok, a megújuló energia, és az ügyfeleinknek kínált komplex energetikai megoldások állnak. Az E.ON Európa 13 országában van jelen és tölt be meghatározó szerepet az energiapiacon és az innovatív energetikai megoldások területén.

Vállalatcsoportunk áramhálózati társaságai a Dunántúlon juttatják el a villamos energiát a végfelhasználókhoz, gázhálózati társaságai a Dunántúlon hat megyéjében működnek. Energiakereskedelmi vállalatunk közel két és félmillió ügyfelet lát el villamos energiával az egyetemes szolgáltatás keretében, valamint több tízezer kis-, közepes és nagyvállalatot árammal és földgázzal a versenypiacon. Emellett az E.ON Hungária csoport számos egyéb, speciális energiatermelési projektekkel, új energetikai megoldások és termékek kialakításával és tanácsadással foglalkozó szervezeti egységgel is rendelkezik.

Az E.ON Hungária cégcsoportnál ügyfeleinkért 5000 kiválóan képzett, elkötelezett, odaadó szakember dolgozik. Számunkra nagyon fontos, hogy munkatársaink a legújabb nemzetközi és technológiai megoldások szakértői legyenek, ezért nagy figyelmet fordítunk a folyamatos képzésre és az új, fiatal tehetségek bevonására.  Hangsúlyt fektetünk a motiváló munkahelyi környezet kialakítására, az esélyegyenlőségre és dolgozóink elégedettségére. Felelősen viselkedünk a környezetünkkel, a munkatársainkkal és az ügyfeleinkkel.

Az alábbiakban megismerheti az E.ON vállalatcsoportot, magyarországi vállalataink történetét, főbb tevékenységeit, működési területeit, és legfontosabb adatait.

Nemzetközi E.ON csoport
E.ON Hungária
E.ON Energiamegoldások Kft.
E.ON Ügyfélszolgálati Kft.
E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt.
E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati Zrt.
E.ON Digital Technology Hungary Kft.
E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt.
E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt.
E.ON Energiatermelő Kft.
E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft.
E.ON Energiakereskedelmi Kft.
E.ON Áramszolgáltató Kft.
ELMŰ Hálózati Kft.