Az E.ON Hungária Zrt. vezetősége

E.ON Hungária Csoport

Az E.ON Hungária vállalatcsoport a nemzetközi E.ON-csoport tagjaként a magyar energiagazdaság fontos résztvevője. Mi vagyunk az első nagy cégcsoport, aki kiemelt figyelmet szentel a jövő energiájának mindhárom üzleti területén: az energiahálózatok, a megújuló energia, és az ügyfeleinknek kínált komplex energetikai megoldások területein.

Vállalatcsoportunk áramhálózati társaságai a Dunántúl kilenc megyéjében, valamint Budapesten és Pest megye legnagyobb részén juttatják el a villamos energiát a végfelhasználókhoz, gázhálózati társaságaink a Dunántúlon hat megyében működnek. Energiakereskedelmi vállalatunk több tízezer kis-, közepes és nagyvállalatot lát el árammal és földgázzal a versenypiacon. Emellett az E.ON Hungária csoport számos egyéb, speciális energiatermelési projektekkel, új energetikai megoldások és termékek kialakításával és tanácsadással foglalkozó szervezeti egységgel is rendelkezik.

Az E.ON Hungária cégcsoportnál ügyfeleinkért 6000 kiválóan képzett, elkötelezett, odaadó szakember dolgozik. Számunkra nagyon fontos, hogy munkatársaink a legújabb nemzetközi és technológiai megoldások szakértői legyenek, ezért nagy figyelmet fordítunk a folyamatos képzésre és az új, fiatal tehetségek bevonására.  Hangsúlyt fektetünk a motiváló munkahelyi környezet kialakítására, az esélyegyenlőségre és dolgozóink elégedettségére. Felelősen viselkedünk a környezetünkkel, a munkatársainkkal és az ügyfeleinkkel.

E.ON Hungária Zrt.

Az E.ON Hungária Zrt. hangolja össze az E.ON Hungária Csoportba tartozó kereskedelmi, hálózati, és egyéb tevékenységeket végző leánytársaságok működését, megteremtve ezáltal a minőségi szolgáltatás feltételeit.

Vállalatunk központja Budapesten, a Váci út 17. szám alatt található. Budapesti irodaépületünkben olyan innovatív energetikai megoldásokkal találkozhatnak a látogatók, amelyeket komplex energetikai megoldásaink részeként ügyfeleinknek is ajánlunk. Az épület tetején található napelemes rendszer jelentősen csökkenti az épület energiafelhasználását, a tárgyalóknál és a fogadó területeken pedig okos világítási rendszerek szabályozzák a fényerőt, garázsunkban pedig lehetőség van elektromos autók töltésére is.

Vállalatunk küldetésének tekinti az élhető jövő közös alakítását, ezért támogatjuk a kiemelkedő, jövőbe mutató humán teljesítményeket mind házon belül, mind környezetünkben. Kiemelt támogatója vagyunk népszerű sportágaknak, a hazai művészeteknek, elismert munkát végző non profit szervezeteknek, helyi közösségeknek.

Management

Az E.ON Hungária Zrt. Vezetői Testülete négy főből áll, élén Guntram Würzberg elnök-vezérigazgatóval. A Vezetői Testület tagjai a vállalati működés meghatározott területeinek irányításáért felelősek. 

Guntram Würzberg

Felügyelőbizottság

A felügyelőbizottság az E.ON Hungária Zrt. közgyűlése által megválasztott ellenőrző testület.