E.ON Energiamegoldások Kft.

 
 
 

A cégről

Az E.ON Energiamegoldások Kft. villamos energia és földgáz nagy- és kiskereskedelemi tevékenységet végez. Üzleti ügyfeleink számára egy kézből, egykapus ügyintézéssel biztosítunk villamos energia és földgáz szolgáltatást. Emellett célunk, hogy támogassuk energiahatékonysági és fenntarthatósági céljaik elérését; új ügyfélmegoldások fejlesztésével és egyedi zöld villamos energia értékajánlatainkkal.  Ügyfeleink magas szintű kiszolgálását kollégáink elkötelezettsége és kiemelkedő szakmai tudása teszi lehetővé.

 
 
 

Cégtörténet

Az E.ON Energiamegoldások Kft. 2019. július 26-tól az E.ON versenypiaci engedélyes vállalata. 2022. szeptember 30. napjával az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiakereskedő Kft. és az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. jogutódlással beolvadt az E.ON Energiamegoldások Kft.-be. 2023. szeptember 30-ával pedig a lakossági és üzleti ügyfélmegoldások üzletág átkerült az E.ON MyEnergy Kft.-be.

Az átalakulásokat követően az E.ON Energiamegoldások Kft. az energiakereskedelmi tevékenységre fókuszálva, egységesen tudja kezelni ügyfelei igényeit, továbbá az egyszerűbb és hatékonyabb belső működésének köszönhetően több figyelmet fordíthat ügyfeleire. A jogelődöket is figyelembe véve immár 20 éve meghatározó szereplője az energia kiskereskedelmi piacnak Magyarországon.