Az ELMŰ Hálózati Kft. az E.ON Hungária csoport részeként Budapesten és Pest megye legnagyobb részén juttatja el megbízhatóan a villamos energiát az általa üzemeltetett, folyamatosan karbantartott és fejlesztett áramhálózaton az ügyfelekhez.

Áramhálózatunkat a jövő kihívásainak megfelelő, okos megoldásokkal felszerelt innovatív, rugalmas és modern hálózattá alakítjuk át. Hálózati beruházásainknak és fejlesztéseinknek köszönhetően az ELMŰ Hálózati Kft-nél is az egyik legjobb minőségű áramhálózati szolgáltatást kapják Magyarországon az ügyfelek: nálunk az egyik legalacsonyabb az egy ügyfélre jutó áramszünetek hossza hazánkban.

Ellátási területünk 4 134 négyzetkilométer, amelyen 132 településen, több mint 1 500 000 otthonban és munkahelyen látjuk el ügyfeleinket megbízhatóan.

Legfontosabb feladataink: a területünkhöz tartozó nagy-, közép-, és kisfeszültségű áramhálózat biztonságos üzemeltetése, fejlesztése, karbantartása, a regionális hálózati ügyfélkapcsolatok ápolása, valamint a mérési feladatok, leolvasások, ellenőrzések elvégezése.