E.ON Energiaszolgáltató Kft.

2017. december 31-én beolvadt az E.ON Energiakereskedelmi Kft.-be

2017. október 4-én a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elfogadta az E.ON engedélykérelmét, melynek értelmében a 2018-as év elejétől az egyetemes ügyfélkört kiszolgáló E.ON Energiaszolgáltató Kft. beolvad a versenypiaci ügyfelekkel foglalkozó E.ON Energiakereskedelmi Kft.-be. A változást az átalakuló piaci környezet, a megváltozott ügyféligények és a vállalati struktúra egyszerűsítése indokolta.

A kereskedelmi tevékenységek összevonásával 2018. január 1-től az ügyfeleink maximális komfort élménye érdekében minden korábbinál egységesebb módon fogjuk kezelni a különböző ügyféligények kiszolgálását. A beolvadásból eredő egyszerűbb és fókuszáltabb belső működésnek köszönhetően több figyelmet tudunk fordítani az új energetikai megoldásokra, és szolgáltatásainak fejlesztésére ügyfeleink kényelme érdekében.

Az egyesülés kapcsán az egyetemes és a versenypiaci ügyfélkörbe tartozó ügyfeleknek teendőjük nem lesz, hiszen kiszolgálásuk továbbiakban is az eddig megszokott színvonalon történik majd. 

Management