Az E.ON a Magyar Vízilabda Szövetség kiemelt támogatója

 
 
 

2014 óta a Magyar Vízilabda Szövetség támogatói vagyunk. A partnerség keretében a 2020. évi LEN Vízilabda Európa-bajnokság hivatalos partnerei voltunk, valamint a 2020-2021 szezonban az OB I férfi és női bajnokság névadó és a LEN Bajnokok Ligája rendezvénysorozat kiemelt támogatói vagyunk.

Elsődleges értékeink közé tartozik az együttműködés, az inspiráló célok kitűzése, a folyamatos fejlődés és a sikerek együtt ünneplése. A sportéletben – különösen a vízilabdában - szintén megtalálhatóak ezek az értékek: a csapatjáték, a mindig jobb teljesítményre sarkalló belső hajtóerő, illetve az ünneplés.

A vízilabdának Magyarországon kultusza van, hiszen ez az a sportág, ahol az utóbbi majd’ száz évben folyamatosan a világ legjobbjai közé tartoztunk – és tartozunk most is. A válogatott csapatnak nagy szurkolótábora van, a magyar emberek büszkén tekintenek a sportágra és sok gyermeknek a példamutató vízilabdahősök a kedvenc sportolói.  A magyar póló hagyományai világszerte ismertek és elismertek, amely alapján azt gondoltuk, hogy ott a helyünk a magyar válogatott csapatok mögött.