Irány a szabadba!

- izgalmas nyereményjáték gyerekeknek az őszi szünetben

2018. október 26.

 

Falevelek gyűjtésével, növények ültetésével vagy világító lámpás készítésével nyerhetnek értékes ajándékcsomagokat a gyerekek. Környezettudatos vállalássorozatot hirdet a legkisebbeknek az E.ON, amelyhez az őszi szünetben két héten keresztül bárki csatlakozhat. Az „Irány a szabadba!” című játékkal a fenntarthatóságra és az energiatudatosság fontosságára szeretné a vállalat felhívni a gyerekek és szüleik figyelmét.

 

A tavaszi, felnőttek számára indított „Egy zöld lépés” kampány után most a gyerekeket hívja játszani az E.ON. A vállalat az idén 10 éves Energiakaland programja keretében indítja a játékos és környezettudatos vállalás-sorozatot. A cél, hogy felhívják a kicsik és nagyok figyelmét is a környezet- és energiatudatos életformára, a fenntartható jövőre.

 

Az október 26. és november 6. közötti nyereményjátékban a gyerekeknek nincs más dolguk, mint az általuk tett környezettudatos vállalásokról készíteni egy szelfit vagy a témát bemutató fotót, és azt elküldeni az energiakaland@eon.hu e-mail címre az alábbi tárgy megnevezéssel: #irányaszabadba!

 

A gyerekek választhatnak, hogy falevelekből készítenek képet, vagy vadgesztenyékből vidám figurákat, növényeket ültetnek vagy befőttesüvegből alkotnak világító lámpást. 

 

A beküldött fotókkal tabletet, fényképezőgépet és állatkerti belépőt is nyerhetnek.

 

Amennyiben szeretnék, a gyerekek meg is oszthatják a fotókat az Instagramon az #irányaszabadba! hashtaggel, hogy mások is láthassák!

 

További információ és a játékszabály: bit.ly/iranyaszabadba

 

 

Az E.ON EnergiaKaland programról

 

Az E.ON 2008-ban indította el EnergiaKaland elnevezésű tanulási programját azzal a céllal, hogy – együttműködve az iskolákkal és az Oktatási Minisztériummal – segítse a pedagógusokat a gyermekek energiatudatos nevelésében. Az elmúlt 10 évben 205 oktatási intézményben többezer tanuló vett részt EnergiaKaland órákon, amelyeket az E.ON képzett önkéntesei tartottak. Idén a programot Budapesten 180 óvodapedagógus részvételével 20 óvodában vezették be, így további több mint 2000 kisgyerek tanulhat játékosan a környezettudatosságról.