„Énekeld be magad a Halott Pénz videójába!”

2018. március 19.

 

Interaktív élményt nyújt a rajongóknak az E.ON és Halott Pénz a közelgő Aréna-koncerteken. 

Az energetikai vállalat és a zenekar közös, audiovizuális meglepetéssel kedveskedik a nézőknek a helyszíneken. Az E.ON elkötelezett a különleges élmények biztosításának irányába, ezért kezdte el az együttműködést a zenekarral.

 

A Halott Pénz közelgő Aréna-koncertjein, március 17-én Győrben, március 24-én Debrecenben és április 6-án Budapesten az éneklésre nyitott rajongóknak lehetőségük lesz arra, hogy a kezdés előtt az E.ON miniszínpadon (E.ON Stage) egy meglepetésprojektben vegyenek részt, amelyet a fellépések végén leplez le a zenekar.

 

A Halott Pénz ebben a videóban hívta fel a rajongók figyelmét a különleges lehetőségre: https://youtu.be/rTed5M1LXME

 

„Izgatottan várjuk, hogy a Halott Pénzzel közösen megálmodott interaktív rajongói élmény életre keljen. A személyes rajongói pillanatokat összekapcsolva a nagykoncertek euforikus közösségi hangulatával olyan különleges perceket szeretnénk adni a rajongóknak, melyek révén a koncertek után tovább él az élmény, és azok is részesei lehetnek, akik személyesen nem voltak ott.” - hangsúlyozta Károlyi Zsuzsanna, az E.ON marketing és kommunikációs vezetője.

 

„Szeretjük nagyon, amikor a koncertjeinken valami extra történik, ilyen lesz az E.ON Stage is. Nagyon kíváncsi vagyok az emberek reakciójára, amikor visszahallják magukat, ahogy Halott Pénz dalokat énekelnek – mondta Marsalkó Dávid, a zenekar alapítója és frontembere.

 

Azokat, akik szívesen részt vennének a közös energiából születő meglepetés elkészítésében, már a koncertkezdések előtt 2 órával várják a szervezők a helyszíneken! A meglepetésprojektről készült film a koncert után látható lesz a Halott Pénz és az E.ON közösségi oldalain.

A három nagykoncert dátumai és helyszínei:

  • 2018. március 17. – Győr, Audi Aréna 
  • 2018. március 24. – Debrecen, Főnix Csarnok 
  • 2018. április 6. – Budapest, Papp László Budapest Sportaréna