Díjazta beszállító partnereit az E.ON

2019. július 16.

 


Az energiavállalat immár tizenegyedik alkalommal ismerte el a kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtó beszállítói partnereit. Az E.ON idén összesen 11 hazai céget díjazott. A vállalatcsoport célja, hogy a beszállítók rendszeres elismerésével felhívja a figyelmet arra, hogy a hazai vállalkozások a nemzetközi sztenderdeknek megfelelő, innovatív és sikeres szolgáltatást nyújtanak.


Az E.ON hosszú ideje elkötelezett a fenntartható, biztonságos energiaszolgáltatás iránt, és fontos számára, hogy olyan partnerekkel dolgozzon, akik szintén a minőséget, a megbízhatóságot és az innovációt képviselik. Éppen ezért indította újtára 2009-ben az E.ON Év beszállítója díjat a kiemelkedő teljesítményt nyújtó partnerei részére. A vállalat az elismerést minden évben azon beszállítóknak adja át, akik folyamatosan magas színvonalon, a szerződésekben meghatározott feltételek szerint végzik beszállításaikat, és külön erőfeszítéseket tesznek a hatékonyabb együttműködés érdekében. A díjak odaítélésekor fontos szempont volt a komplex szállítói értékelési rendszer, valamint az igénylők és a beszerzők személyes megítélése.
 

„Hosszú évek óta dolgozunk azon, hogy olyan magas szintű együttműködést alakítsunk ki partnereinkkel, amelyben élünk a tudásmegosztás és együtt gondolkodás adta lehetőségekkel. Ez az egymást erősítő kapcsolat az energiavilág átalakulásával még inkább értékessé válik. Partnereink széles körű szaktudással rendelkeznek és gyakran több évtizedes tapasztalatuk van – ezért fontos, hogy ügyfeleink elégedettségéért közösen dolgozunk, hogy számukra a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk.” – mondta Karácsonyi Edina, az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.
 

A díjazottak
 

Értékesítési és indirekt beszerzésekhez kapcsolódó partnerek:

 

·       Everest & Partners Kft.

·       iDATA Kft.

·       3G Hungary Kft.

·       HotelPremio Kft.

·       iCONTEST Kft.

Hálózati beszerzésekhez kapcsolódó partnerek:

·       Kaposvári Villamossági Gyár Kft.

·       Mecsek-26 Kft.

·       SPIE Hungaria Kft.

·       CSŐFÉM-SZER Kft.

·       Schneider-Electric Energy Magyarország Kft.

·       MVM OVIT Zrt.