Húsvéti megállókkal készült az E.ON az ünnepekre

A Széll Kálmán téri buszmegálló illatos meglepetéssel is kedveskedik a hölgyeknek

 
 
 
 
 
 
 
 
 

2021.03.25.

A húsvéti ünnepre feldíszített megállókkal lepte meg az utasokat az E.ON Hungária Csoport. A várakozók háromdimenziós virtuális tojást festhetnek vagy kedves nyuszifüles fotókat készíthetnek, sőt a Széll Kálmán téri buszmegállóban a tradicionális locsolás is várja a hölgyeket. Az ünnepi hangulatú megállók közkívánatra április 15-ig várják az arra járókat két budapesti, illetve székesfehérvári, győri és pécsi helyszíneken.

 

Kedves karácsonyi gesztusként év végén két városban öltöztetett ünnepi díszekbe forgalmas buszmegállókat az E.ON Hungária Csoport. Otthont idéző dekorációval és karácsonyi hangulatot adó izzókkal, hősugárzóval teremtettek meleg hangulatot a várakozás perceire. A kezdeményezést örömmel fogadták az a lakosok, ezért a visszajelzések alapján húsvétra újabb meglepetéssel készült az energiavállalat, ezúttal még több városba varázsolva ünnepi hangulatú megállókat.

A „nyuszmegállókban” a padok tojás dekorációt kaptak, üldögélés közben kedves nyuszifüles fotókat is készíthetnek az arra járók. Az érdeklődők telefonjukkal életre kelthetnek egy háromdimenziós virtuális tojást, amit a buszra várva megfesthetnek és egyénileg díszíthetnek, sőt akár el is küldhetik azt szeretteiknek vagy megoszthatják alkotásukat a közösségi médiában.

Az egyik budapesti megálló még a húsvét hétfői locsolás hagyományát is feleleveníti, egy szenzoros parfümszórónál locsolkodhatnak a hölgyek. A megállók ugyan szavalni nem tudnak, de így sem maradnak locsolóvers nélkül a várakozók: kedves versike olvasható a falukon.


„Egy kedves gesztussal, a mindannyiunknak kedves húsvéti hagyományok felidézésével szeretnénk néhány percnyi üdeséget, friss tavaszi lendületet, energiát hozzáadni az ünnepekhez. A pandémia megváltoztatta az ünnepeinket is, ezért szerettünk volna örömöt, vidámságot hozni a húsvéti időszakra a feldíszített buszmegállókkal”
– mondta el Károlyi Zsuzsanna az E.ON Hungária Csoport nevében.

 

Az ünnepi megállók március 22-től április 15-ig, öt helyszínen csalnak mosolyt az arra járók arcára: Budapesten a Széll Kálmán téren és a Blaha Lujza téren, Székesfehérváron a Piac tér 3-nál, Győrben a Szent István út 45. szám alatt, a Hajós játszótérrel szemben és Pécsen a Bajcsy- Zsilinszky Endre utcában a Vásárcsarnokkal szemben.

 

Az E.ON együttműködő partnere az ünnepi buszmegállók létrehozásában a JcDecuax Hungary Kft. volt.