Töltődj újra!

 
 
 

Mindegy, mi tölt fel, a mi energiánkra mindig számíthatsz

 
 
 

Az elmúlt hónapok nem mindennapi kihívást jelentettek mindannyiunk számára: mindenkinek, így munkatársainknak, ügyfeleinknek, partnereinknek és hozzátartozóiknak is szüksége volt plusz energiára ahhoz, hogy biztonságban teljen el számukra ez az időszak.

 

Az E.ON-nál mi a saját energiánkkal járultunk hozzá ahhoz, hogy az otthon töltött idő biztonságban és kényelmesen teljen, így például a vészhelyzetben kikapcsolási moratóriumot hirdettünk meg a nehéz anyagi helyzetben levő lakossági ügyfeleink támogatásáért, és videós online ügyfélszolgálatot indítottunk el ügyfeleink kényelmes ügyintézése érdekében.


Bízunk benne, hogy most már hamarosan magunk mögött hagyjuk ezt a kihívásokkal teli időszakot, és mindannyiunknak lehetősége nyílik töltekezni, valamint megőrizni azokat a szokásokat, amelyeket bár a kényszer szült, mégis hozzáadtak valami pluszt a mindennapjainkhoz. Erről szól Töltődj újra című videónk, amely az elmúlt időszak egy-egy mindenki által ismert, tipikus jelenetét, pozitív pillanatát összegzi azzal az üzenettel, hogy a mi energiánkra mindig számíthatnak az ügyfeleink és partnereink.