Szurkoljunk együtt a magyar gólokért!

Vízilabda EB 2020

2020. január 7.

 
 
 

Izgalmasan indul az év, nemsokára Budapesten szoríthatunk a magyar férfi és női vízilabda válogatottnak. Január 12. és 26. között a Duna Arénában rendezik a Vízilabda Európa-bajnokságot, amelynek az E.ON is hivatalos partnere. A nőknél 12, a férfiaknál 16 ország vesz részt a megmérettetésen.

 
 
 

Nem csak a tornagyőzelemért, az olimpiai részvételért is küzd majd január 12. és 26. között a magyar férfi és női vízilabda válogatott a budapesti Európa-bajnokságon. Az Eb egyik hivatalos partnere az E.ON, amely évek óta támogatója a magyar vízilabda sportnak.

Tesszük ezt azért, mert a vízilabdának Magyarországon kultusza van, hiszen ez az a sportág, ahol az utóbbi majdnem száz évben folyamatosan a világ legjobbjai közé tartoztunk – és tartozunk most is. A válogatott csapatnak nagy szurkolótábora van, a magyar emberek büszkén tekintenek a sportágra és sportolóinkra, valamint edzőikre, akik miatt rengeteg gyermek fordult a vízilabda és sport irányába.

„Szerintem nincs olyan magyar, aki ne érezte volna magát motiváltnak, amikor a magyar vízilabda csapat játszott nemzetközi mérkőzéseken – ez alól én magam sem vagyok kivétel. Ezért is vagyunk büszkék arra, hogy itt lehetünk a Magyar Vízilabda Szövetség mellett, mint támogató partnerek, ezért tartjuk fontosnak, hogy az Európa Bajnokság alatt együtt dolgozhatunk az újabb sikerekért” – mondta Kiss Attila elnök-vezérigazgató.

 
 
 
 
 
 

Szurkoljunk együtt a magyar csapatnak! A következő hetekben figyelje az E.ON Facebook és Instagram oldalát, és nyerjen jegyet a mérkőzésekre.