Szavazz és segíts a magyar versenyzőnek megnyerni a berlini „Festival of Lights” fényfesztivál fődíját!

 
 
 

2019. október 11.
 

Ma kezdődik és 10 napig tart a világ talán leglátványosabb és legnépszerűbb fényfesztiválja, a berlini Festival of Lights. Az idén is a Te szavazatodon is múlik, hogy melyik ország versenyzője nyeri a fesztivál fődíját.  Tavaly a magyar versenyző a második helyen végzett, segíts, hogy idén mi legyünk a győztesek! Görgess lejjebb, és szavazz Te is! Minden szavazat számít!
 

Minden év októberében Berlin két hétre a fény varázslatos világává alakul át: idén is ekkor rendezik meg itt a világ leglátványosabb és legnépszerűbb fényfesztiválját. Most a te szavazatodon is múlik, hogy ezúttal sikerül-e a magyar versenyzőnek megnyerni a fényfesztivál idei nemzetközi versenyét, az E.ON támogatásával megvalósuló “FREE YOUR ENERGY” STREET ART CHALLENGE-et!
 

Tavaly a magyar versenyző a második helyen végzett, segíts, hogy idén mi legyünk a győztesek!


A fényfesztivál idei témája a berlini fal leomlásának 30. évfordulója alkalmából: „A Szabadság Fényei”, ennek alkalmából a legfontosabb tereptárgyakat, épületeket és tereket is szenzációs vetítésekkel, varázslatos 3D-videó-show-val és lélegzetelállító fény-installációkkal világítják meg, amelyek megható, kifejező, érzelmi, szórakoztató, meglepő és váratlan történeteket mesélnek el.


Október 11 és 20 között 10 napon keresztül 14 ország 14 kiválasztott utcaművészének alkotásairól mondhat véleményt a nemzetközi publikum.  A neves szakmai zsűri által kiválasztott és az egyes országokat képviselő alkotásukat az idén a berlini Hotel de Rome homlokzatára vetítik ki a fényfesztivál ideje alatt.


Magyarországot a szakmai zsűri által kiválasztott Fat Heat képviseli, aki a weboldala szerint egy kisvárosban született, és 1998-ban vált az utcaművészet rajongójává, amikor titokzatos és színes levelek kezdtek megjelenni néhány falon, csupán néhány háztömbnyire az otthonától, amelyekbe azonnal beleszeretett: „Beleszerettem a színekbe, a hatalmas méretekbe és az őrült energiába, amit ezek a festmények közvetítettek” – fogalmaz Fat Heat, akinek az Instagramon több mint 34 ezer követője van. A versenyen az alábbi alkotásával vesz részt:

 

 

„Emberként a legjobb önmagunkra kell törekednünk, és annak az elfogadása, hogy a természet részei vagyunk, valaminek, ami sokkal nagyobb nálunk, nagyon fontos része ennek a folyamatnak. Ennek az egyszerű igazságnak a felismerése képessé tesz bennünket arra, hogy többek legyünk és több energiát szabadítsunk fel. Ezért választottam az emberi alakzatot ezzel az érzéki virágkompozícióval kombinálva” – fogalmaz a művész.


Segíts Te is megnyerni a magyar versenyzőnek a berlini „Festival of Lights” fődíját!


Szavazni mától október 20-ig lehet. Minden szavazat számít! Görgess az alábbi oldalon a második bekezdés alá, kattinsd a "Vote here" feliratra, és válaszd ki felülről a harmadik jelöltet (Hungary – Fat Heat), írd be az alatta megjelenő biztonsági kódot (mindegyik kis betű), és már meg is tetted, amit tehettél.

Kattints ide és szavazz!