Rend a lelke mindennek – a számlák között is

 
 
 

Munkakörnyezetünk élhetőbbé tétele egy olyan cél, amire folyamatosan törekszünk. Egy kis odafigyeléssel és tudatossággal mindig jobbá és jobbá tehetjük a minket körülvevő életteret. Az pedig még nagyobb öröm, ha környezetbarát megoldásokkal tudunk előrelépni ezen a téren. Ilyen lehetőség az e-számla, amely minden E.ON ügyfél számára ingyenesen elérhető. Szerencsére egyre több és több vállalkozás dönt úgy, hogy a fenntarthatóság a saját életében éppúgy fontos, mint a környezet vonatkozásában.


Sokak számára talán ijesztő lehet az a gondolat, hogy a régóta megszokott és bevált módszer helyett egy modernebb utat válasszanak. Azonban a tévhitekkel ellentétben az e-számlára való átállás nem csupán díjmentes, hanem egyszerű és környezetbarát is!


A folyamat során minden olyan ügyfél, aki már regisztrált az eon.hu/uzletiugyintezes oldalon, kevesebb mint egy perc alatt lecserélheti a környezetünket terhelő, papíralapú számlákat elektronikus verzióra. Ehhez csupán a Beállítások menüpontnál kell az E-számlára váltás gombra kattintania, majd megadni a bankszámlaszámot, amelyre az esetleges túlfizetések kerülnek visszautalásra.


Az online ügyintézés nem csupán sokkal kényelmesebb és környezettudatosabb, mint a papíralapú számlázás, de átláthatóbbá és hatékonyabbá is teszi a mindennapokat. Fontos megjegyezni azt is, hogy az e-számla ugyanazokat az adatokat tartalmazza, mint a nyomtatott papírszámla, és ugyanolyan hiteles dokumentum is. Ezáltal az egyszerű és gördülékeny üzletmenet elérése érdekében segítheti a mindennapokat.

Fentiek mellett még számos szempont szól amellett, hogy miért érdemes eletronikus számlázásra váltani: elsőként célszerű kiemelni, hogy az e-számla befizetése gyors és érintésmentes ügyintézést tesz lehetővé – ennélfogva jóval több időt és energiát tudunk megtakarítani, mint például a sorban állással. Továbbá az ügyféladatok is így lesznek a legnagyobb biztonságban, hiszen az e-számla megtekintése egy személyes jelszóval védett online ügyfélszolgálaton belül történik.


Az E.ON arra biztatja valamennyi partnerét, hogy lépjen egyet a fenntarthatóság és a környezettudatosság felé, és váltson e-számlára, amint lehetősége van rá.