Otthonangyal Parázs – a „védőernyő”

2019.01.08.

 

A munkaerőpiaci helyzet egyik keserű velejárója lett, hogy az otthonokban szakembert igénylő javítási, karbantartási munkákra egyre többet kell várni. Az ismerős vízvezeték-szerelő, gázos, asztalos és villanyszerelő akár már hónapokra előre is be van táblázva, az ad hoc, megmentőként hívott gyorsszervizek igen magas áron dolgoznak, és olykor sajnos az elvégzett munka minőségé is kifogásolható. Mit lehet tenni?

 

Érdemes előre gondolkodni. Mivel a lakások, otthonok működésének természetes velejárója, hogy időnként a rendszerek javításra, karbantartásra, ellenőrzésre szorulnak, a legjobb ezzel előre kalkulálni. Ehhez persze az is szükséges, hogy szakszerűen dolgozó, megbízható szakemberekre lehessen bízni ezt a tervezhető feladatot, cserébe viszont garantált a rendszerek hosszabb idejű, optimális működtetésének a lehetősége.

 

Az E.ON az ősszel, a a fűtési szezon kezdetére indította el új lakossági szolgáltatását, amelyet pontosan a fenti kívánalmak kielégítésére állított össze. Az Otthonangyal Parázs elnevezésű gázkészülék-karbantartási csomag afféle védőernyőként működik: tervezhetővé teszi a gázkészülékek működési felügyeletén, karbantartásán túl akár a biztonsági feladatok elvégzését is. Az energiaszámlán külön tételként feltüntetett fix, kedvező díj ellenében (ez konvektor esetében havi 999 forintot, kazánra 1419 forintot, kondenzációs kazánra pedig 1999 forintot jelent) vállaljuk, hogy minősített szerelőink egyszer egy évben (a nyári időszakra ütemezve) átvizsgálják a gázkészüléket, és ha kell, karbantartást végeznek rajta.

 

Meghibásodás esetén – külön díjazás ellenében – gyors és szakszerű segítséget is nyújtunk. A szakembereinktől az ügyfeleink ráadásul számos, „nem gázos” területen (legyen szó például vízvezeték-, villany- vagy zár szerelésről) is segítséget kérhetnek. Ha a szakember bevonása szükségessé válik, akkor szerelőink a munkát az időpont előzetes egyeztetése után pontosan kezdik meg és végzik el. Ügyfeleink ráadásul akár szén-monoxid-vészjelzőt is igényelhetnek (amiért 12 havi részletben havi 1400 forintot kell fizetniük) – ezt pár napon belül futárszolgálattal kézbesítjük.

 


Az Otthonangyal Parázs csomagot az E.ON szolgáltatási területén vételező ügyfeleink vehetik igénybe, akiknek nincs más dolguk, mint szerződést kötni rá: ezt pedig telefonon (+36 80/210 410) vagy a fenti linkre kattintva akár online is megtehetik.