Világításkorszerűsítésre nyert E.ON támogatást a Zalaegerszegi Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium alapítványa

2021.02.12.

Patrónus HázSorozatunk célja, hogy láthassátok: milyen célkitűzésekkel és milyen programokkal van esélye egy szervezetnek arra, hogy az E.ON Adományozási Bizottsága pozitívan bírálja el a támogatási pályázatát. Mai cikkünkben a Zalaegerszegi Mindszenty József Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium alapítványának világításkorszerűsítésre beadott pályázatát mutatjuk be.

 

2021-ben is hat pályázati időszakra nyújthatják be támogatási pályázatukat a pályázó civil szervezetek az E.ON-hoz, ezek közül a legközelebbi pályázati határidő február 19, jövő péntek. A határidőig beérkező támogatási igények közül az E.ON támogatási stratégiája által támogatható célokat megfogalmazó pályázatokról az E.ON Adományozási Bizottsága dönt.

 

A tavalyi év utolsó pályázati ciklusában a Zalaegerszegi Miasszonyunk Nővérek Mindszenty Iskolájáért Alapítvány iskolai tantermek világításkorszerűsítésére beadott pályázata nyert E.ON támogatást. A Pályázó Alapítvány a 2020/2021-es tanévre Ökoiskola címet kapott iskola érdekében tevékenykedik. Szívügyüknek tekintik a környezetük védelmét ugyanúgy, mint az iskolába járó diákok és dolgozók egészségének védelmét, ezen célokat szolgálja a tantermek világítástechnikájának pályázott fejlesztése is. Jelen projekt keretén és a kapott támogatás által három tanteremben valósítják meg a világítástechnikai korszerűsítést. Az erre a célra elnyert E.ON támogatás összege: 1.300.000 forint.

 

Ha te is pályázni szeretnél

 

Ha a ti szervezeteteknek is van olyan kezdeményezése, ami ehhez hasonló célokat tűzött ki, akkor pályázzatok ti is: a legközelebbi pályázati határidő 2021. február 19. Ha ezt esetleg lekésnétek, akkor sincs veszve semmi: az ezt követő legközelebbi pályázati határidő 2021. március 26. lesz.

 

A pályázati feltételek, a pályázati kérdőív, és az egyéb tudnivalók a támogatási pályázatottak kapcsolatban itt találhatók