Megújult az E.ON Ügyfélszolgálat applikációnk

2020.08.13.

Mostantól elérhető az E.ON megújult mobiltelefonos ügyfélszolgálati alkalmazása. Sok hasznos funkcióval bővítettük a mobilappot, amelyet arculatilag is felhasználóbarátabbá alakítottunk.  Az a cél vezérelte a változtatásokat, hogy ügyfeleinknek egy olyan könnyen kiismerhető felületet tudjunk biztosítani, amellyel az ügyintézést még kényelmesebbé és gördülékenyebbé tehetjük számukra. Megjelent például a fényképes leolvasás funkció is, amellyel az éves személyes leolvasás is kiváltható.

Egyszerű, könnyen kezelhető és átlátható - ezek a jelzők illenek leginkább az E.ON megújult ügyfélszolgálati mobilapplikációjára, amelyet az online ügyfélszolgálati regisztrációt követően van módja az ügyfeleknek igénybe venni.

Megjelent a fényképes leolvasási lehetőség

Ügyfeleink a megújult mobilappunkban a telefonjuk kamerájával egyszerűen tudják intézni havi, negyedéves és éves leolvasásukat. Utóbbi kettő esetén kiválthatják a személyes leolvasást is.  A diktálási időszakokat elmentheti a felhasználó a naptárjába is. Mindemellett havi bontásban lehetőség van a felületen korábbi diktálási adatok megtekintésére akár egy évre visszamenőleg.

Számlázással kapcsolatos funkciók

Belépés után az ügyfelünk egyből láthatja aktuális teendőit, ellenőrizheti egyenlegét és kifizetheti számláját. Akárcsak a diktálás esetében, ezen a területen is elérhetőek a már befizetett havi számlák részletei az utóbbi egy évről.

Ügyfélszolgálati iroda kereső funkciók

Helymeghatározással megmutatjuk a legközelebbi személyes ügyfélszolgálati irodát. Ráadásul rá tud szűrni a felhasználó, hogy csak a nyitva lévő irodákat mutassa az applikáció.

Értesítési funkciók

Értesítést kérhetnek ügyfeleink az alábbiakkal kapcsolatban:

• új számla érkezése
  • már befizetett számla befogadása
  • fizetési emlékeztető pár nappal a fizetési határidő előtt
  • értesítés lejárt tartozásokról a kikapcsolás megelőzésének érdekében
  • havi és éves diktálási időszakok
  • tervezett üzemszünetek időpontjai

Az alkalmazás letölthető a Google Play-ből vagy az App Store-ból. További információk az E.ON megújult mobilappjáról itt.